Futbol Beşiktaş Hırvat stoper'in peşini bırakmıyor! 11 Ağustos transfer haberleri

Beşiktaş Hırvat stoper'in peşini bırakmıyor! 11 Ağustos transfer haberleri

11.08.2017 - 09:56 | Son Güncellenme:

Transferde sonradan hız yapan Beşiktaş Gary Medel transferinde de mutlu sona ulaştı. Inter ve oyuncu ile anlaşma sağlayan Beşiktaş'ın Şili'li oyuncusu bugün öğle saatlerinde İstanbul'a gelecek. Stoper ve Önlibero mevkilerinde oynayabilen Medel oyun içindeki hırsı ve mücadelesi ile biliniyor. Öte yandan Gary Medel transferinin sona ermesi ile birlikte Beşiktaş gözünü Hırvat stoper Domagoj Vida'ya dikti. Ocak'ta sözleşmesi sona erecek olan Vida transferini siyah beyazlı kulüp kısa süre içerisinde tamamlamak istiyor.

Beşiktaş Hırvat stoperin peşini bırakmıyor 11 Ağustos transfer haberleri

Transferde hız kesmeyen Beşiktaş bir transferi daha noktaladı. Şili'li Gary Medel transferinde mutlu sona ulaştı. 30 yaşındaki oyuncu hem stoper hem de önlibero mevkisinde görev yapabiliyor. Gary Medel'in bugün öğle saatlerinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Gary Medel transferinin mutlu sona ulaşmasının ardından gözler yeniden Domagoj Vida transferine çevrildi. Şenol Güneş, Vida'nın takıma kazandırılmasını en çok isteyen isim olarak dikkat çekiyor. Ocak ayında sözleşmesi sona erecek olan Hırvat stoper'in düşük bir bonservis bedeli ya da ara transfer döneminde kadroya katılması bekleniyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta sıradaki hedef Vida

Beşiktaş transferde hız kesmiyor. Gary Medel'i kadrosuna katan siyah beyazlılar, Hırvat stoper Domagoj Vida için Dinamo Kiev ile anlaşmaya çalışacak.

Son olarak Inter'den Gary Medel'i kadrosuna katan siyah beyazlılar, Dinamo Kiev'in stoperi Domagoj Vida için girişimlerine hız verdi.

Beşiktaş Hırvat stoperin peşini bırakmıyor 11 Ağustos transfer haberleri

İlk olarak Pepe transferi öncesi Ukrayna ekibi ile görüşen yönetim, anlaşma sağlayamamıştı. Aradan geçen yaklaşık 2 aylık süreye ve Pepe'nin takıma katılmasına rağmen, Vida, Beşiktaş'ın gündemindeki yerini korudu.

Dinamo Kiev'in Şampiyonlar Ligi şansını kaybetmesi ve Hırvat oyuncunun sözleşmesini uzatmaması, yönetimi yeniden harekete geçirdi.

Ukrayna ekibine Vida için yeni teklifte bulunan siyah beyazlılar, alacağı yanıta göre kararını verecek. Dinamo Kiev'in teklifi kabul etmesi ve kulüplerin anlaşması halinde Vida kısa süre içinde transfer edilecek.

Haberin Devamı

Aksi durumda devre arası transfer dönemi beklenecek. Sözleşmesi ocak ayında tamamlanacak 28 yaşındaki oyuncu, ikinci yarı öncesi bonservis bedeli ödenmeden kadroya dahil edilecek.

Kariyerine Hırvatistan'ın Osijek takımında başlayan Vida, daha sonra Dinamo Zagreb ve Bayer Leverkusen formaları giydi. Son 6 sezondur Dinamo Kiev formasi giyen 28 yaşındaki oyuncu, geride kalan sezon Ukrayna ekibinde 39 maça çıktı, 4 gol attı. Bu sezon ise, Kiev'in oynadığı 7 maça da ilk 11'de başladı. Vida 47 kez de Hırvat Milli Takımı'nda görev yaptı. (Ntv Spor)

Medel Beşiktaş'ta!.

Şilili stoper sözünü tuttu, imzaya geliyor. İnter’in 30 yaşındaki stoperi Medel bugün İstanbul’da olacak. Şilili için 2.5 milyon euro bonservis bedeli 4 eşit taksitte iki sene içinde ödenecek.

Pepe, Negredo ve Lens gibi yıldızları alarak yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendiren siyah-beyazlılar, Gary Medel'i de renklerine bağladı... Siyah-beyazlı yönetim, uzun süredir sürdürdüğü stoper arayışlarını mutlu sonla noktaladı ve İnter'in 30 yaşındaki tecrübeli oyuncusu Gary Medel'le her konuda anlaşmaya vardı. Şilili yıldızın, bugün yönetici Umut Güner'le birlikte İstanbul'a gelerek önce sağlık kontrolünden geçeceği, ardından da resmi sözleşmeyi imzalayacağı ifade edildi. Yönetici Umut Güner, önceki gün Milano'ya giderek daha önceden söz kestiği Medel ile son görüşmesini yaptı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Hırvat stoperin peşini bırakmıyor 11 Ağustos transfer haberleri

SENELİK 2.3 MİLYON EURO ALACAK

Şilili oyuncuyla el sıkışan Güner, ardından İnter kulübü yetkilileriyle masaya oturdu. Medel için ilk olarak 5 milyon euro talep eden, ardından rakamı 4 milyon euro'ya indiren İtalyan ekibi; son olarak 2.5 milyon euro'luk teklife 'tamam' dedi. Bu rakam 4 eşit taksitte iki sene içerisinde ödenecek. 3 yıllık anlaşmaya imza atacak olan Medel senelik 2.3 milyon euro alacak. Öte yandan siyah-beyazlılar, Dinamo Kiev ile sözleşmesi yıl sonunda bitecek olan Domagoj Vida'yı da ocak ayında kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor. (Fotomaç)

Portekiz’den Ruiz iddiası.

Beşiktaş'ta Bryan Ruiz iddiası..

Portekiz basınından Beşiktaş için ilginç bir iddia gündeme geldi. Sporting Teknik Direktörü Jorge Jesus'un yeni sezon planlarında yer almayan Bryan Ruiz'in takımdan ayrılması bekleniyor. Portekiz basınında yer alan haberde geleceği hakkında henüz karar vermeyen Bryan Ruiz ile Türkiye'den Beşiktaş'ın ve İspanya'dan Levante'nin ilgilendiği belirtildi. Kosta Rikalı tecrübeli oyuncunun kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor. 2015 yılında bu yana Sporting forması giyen 31 yaşındaki kanat oyuncusunun sözleşmesi 2017-18 sezonunun sonunda bitiyor. (Fotomaç)

Haberin Devamı

Beşiktaş Hırvat stoperin peşini bırakmıyor 11 Ağustos transfer haberleri

Yazarlar