Beşiktaş Beşiktaş iki transferi bitiriyor! Galatasaray'ın gündemindeki yıldıza kanca

Beşiktaş iki transferi bitiriyor! Galatasaray'ın gündemindeki yıldıza kanca

18.03.2023 - 10:05 | Son Güncellenme:

Son iki maçını kazandığı Süper Lig'de İstanbulspor'u konuk etmeye hazırlanan Beşiktaş, yeni sezonun kadrosu adına da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Forvet hattına bonservissiz bir golcü hamlesi yapmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, daha önce Galatasaray'ın gündemine gelen bir başka isim için de ilk görüşmeyi gerçekleştirdi!

Beşiktaş iki transferi bitiriyor Galatasarayın gündemindeki yıldıza kanca

Spor Toto Süper Lig'de üst üste iki maçını kazanarak zirve yarışında iddiasını sürdüren Beşiktaş transfer çalışmalarına da hız vermiş durumda. Siyah-beyazlılar forvet transferi için resmi girişimlerini başlatırken Galatasaray'ın da gündemine gelen yıldız isme kancayı attı. İşte Beşiktaş'taki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

GHEZZAL BELİRSİZLİĞİ

Ligin ilk yarısında oynanan, 16 Ekim 2022’deki Trabzonspor karşılaşmasında sakatlanan Beşiktaşlı Rachid Ghezzal’in dönüşü bir türlü gerçekleşmedi.

Ayak parmağındaki problem nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Cezayirli futbolcunun, her ne kadar 4 Şubat’taki Sivasspor karşılaşmasında bir dakika görev yapsa da, sakatlıktan bir türlü kurtulamadı. Siyah-beyazlıların Antalyaspor ile oynadığı erteleme maçında oynatılmak istenen Ghezzal’in antenmanlarda ağrısı artınca yine maç kadrosuna alınmadı.

Beşiktaş iki transferi bitiriyor Galatasarayın gündemindeki yıldıza kanca

Bunun ardından yapılan Ankaragücü karşılaşmasında sahada olması düşünülmeyen Beşiktaşlı yıldız futbolcu, son oynanan Başakşehir maçında da riske edilmedi. Teknik Direktör Şenol Güneş, Ghezzal’in dönüşünün uzamaması için böyle bir uygulama içine girdiklerini dile getirmişti.

Haberin Devamı

İstanbulspor ile bugün yapılacak maç için hazırlanan Cezayirli futbolcu, antrenmanlarda hazır görüntü verirken, son anda yeni bir sıkıntı çıkmasından korkuluyor. Teknik Direktör Güneş’in, gol yollarında daha üretken olma adına Ghezzal’i ilk 11’de oynatmayı planladığı öğrenildi.

Beşiktaş iki transferi bitiriyor Galatasarayın gündemindeki yıldıza kanca

DERBİ ÖNCESİ TEHLİKE

Beşiktaş’ın bugün İstanbulspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde, Cenk Tosun ve Amir Hadziahmetovic, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular bugün kart görmesi durumunda, Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

DELE ALLI'YE BÜYÜK ŞOK

Beşiktaş, sezon başında kiraladığı Dele Alli’den beklediği verimi alamadı. Diğer taraftan Premier Lig ekibi Everton, sezon sonunda takıma dönecek olan oyuncusu için kararını verdi. The Athletic’te yer alan habere göre; Beşiktaş, Dele Alli’nin bonservisini almayacak. Yine haberde yer alan bilgiye göre; oyuncunun 8 milyon Pound değerinde opsiyonu bulunuyor. Beşiktaş’ın bu opsiyonu kullanmamasının yanı sıra; Everton’ın da sezon sonu takıma dönecek olan 26 yaşındaki orta sahayla yollarını ayırmayı planladığı ifade edildi.

Beşiktaş iki transferi bitiriyor Galatasarayın gündemindeki yıldıza kanca

REDMOND İÇİN KARAR VERİLDİ

Kara Kartal, sezon sonu serbest kalacak olan Nathan Redmond’la yola devam etmenin hesaplarını yapıyor. Southampton’la sözleşmesi biten İngiliz futbolcu sezon başında Valerien Ismael’in talebiyle 1,5 milyon Euro garanti ücret karşılığında 1 yıllık kontrat imzalamıştı.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Şenol Güneş’in ekonomik koşulların da oluşması halinde Redmond’un kadroda tutulmasını istediği bildirildi. Redmond, Beşiktaş formasıyla çıktığı 21 resmi maçta 2 gol ve 3 asiste imza atmıştı.

Beşiktaş iki transferi bitiriyor Galatasarayın gündemindeki yıldıza kanca

BEDELSİZ GOLCÜ LUCAS JOAO!

Siyah-Beyazlılar, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Beşiktaş’ın İngiltere Championship ekiplerinden Reading’in golcüsü Lucas Joao ile ilgilendiği ifade edildi. Sky Sports’un duyurduğu habere göre, sezon sonu bonservisi bitecek olan Joao için Kara Kartal çalışma başlattı.

Yaz transfer döneminde bonservissiz şekilde istediği takıma transfer olabilecek 29 yaşındaki futbolcu için Reading Kulübü’nden şu ana kadar yeni sözleşme talebi gelmedi. Bu sezon 27 maçta 5 golü bulunan golcünün durumuyla ilgili rahat olduğu ve sezon sonunda tüm seçeneklerini değerlendireceği öğrenildi. 1.93 boyundaki Angolalı santrfor, asıl mevkisinin dışında sol kanat ve sağ kanatta da oynayabiliyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş iki transferi bitiriyor Galatasarayın gündemindeki yıldıza kanca

BRANCO VAN DEN BOOMEN RADARA GİRDİ

Kara Kartal, özellikle ara transfer döneminde Galatasaray'ın da gündemine gelen Hollandalı merkez orta saha Branco Van den Boomen’i kadrosuna katmak için harekete geçti. Fransa’da Toulouse forması giyen Branco Van den Boomen’in kulübü ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Bu yüzden Beşiktaş piyasa değeri 7 milyon Euro civarında olan orta saha oyuncusu için bonservis ücreti de ödemeyecek.

Beşiktaş iki transferi bitiriyor Galatasarayın gündemindeki yıldıza kanca

Hollandalı futbolcunun menajeri ile yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği de gelen haberler arasında. Kulübüyle sözleşme uzatmayan 27 yaşında ve 1.88 boyundaki Van den Boomen merkez orta saha dışında 10 numara ve ön libero mevkilerinde de forma giyebiliyor. Hollandalı Boomen, Toulouse’da bu sezon 29 resmi maçta 6 gol ve 10 asistlik performans sergiledi.

Yazarlar