Beşiktaş Beşiktaş, kulübün kasasını düşündü! Maliyet yüzünden Bailly

Beşiktaş, kulübün kasasını düşündü! Maliyet yüzünden Bailly

07.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Eric Bailly transferinde kasasını düşündü. Siyah-beyazlılar, Nino ve David Luiz’den maliyetleri nedeniyle vazgeçerken, tecrübeli oyuncuyla yıllık 2,5 milyon euro karşılığında anlaşma sağlandı.

Beşiktaş, kulübün kasasını düşündü Maliyet yüzünden Bailly

Beşiktaş her transferde olduğu gibi yine kulübün kasasını düşündü, ayağını yorganına göre uzattı. Siyah-beyazlılar son olarak İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United’dan bedelsiz olarak alınan Eric Bailly’de önce maliyetini düşündü.

Haberin Devamı

NİNO VE DAVİD LUİZ'LE GÖRÜŞÜLDÜ

Colley’in yanına tecrübeli bin isim almak isteyen ve Teknik Direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda detaylı bir liste hazırlayan siyah-beyazlılar Bailly dışında, Nino ve David Luiz ile de görüştü. Nino için Brezilya ekibi Fluminense 7 milyon euro gibi yüksek bonservis isterken, 36 yaşındaki Luiz ise Kartal’dan üç milyon euro garanti ücret talep etti.

AFRİKA KUPASI RİSKİNE RAĞMEN TERCİH BAİLLY

Bu istekler karşısında yönetim, Nino ve David Luiz için girişlerini durduran siyah-beyazlılar Eric Bailly ile görüştü. Afrika Uluslar Kupası riskine rağmen tecrübeli oyuncu ile yıllık 2,5 milyon euro karşılığında 1+2 yıllık anlaşma yapıldı.

Beşiktaş, kulübün kasasını düşündü Maliyet yüzünden Bailly

Böylece Beşiktaş, Milot Rashica, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Jean Onana dışında yaptığı transferlerde olduğu gibi düşük bir ücretle kadrosunu güçlendirdi, kariyerinde Manchester United, Marsilye ile Villarreal gibi önemli kulüplerde forma giyen bir ismi aldı.

Haberin Devamı