Beşiktaş Beşiktaş scout'u tribünde! Feyenoord'un 4 yıldızı takibe alındı

Beşiktaş scout'u tribünde! Feyenoord'un 4 yıldızı takibe alındı

05.09.2023 - 15:01 | Son Güncellenme:

Utrecht-Feyenoord maçını tribünde izlediği belirtilen Beşiktaş scout'unun görüntüleri servis edildi, ilgilendiği dört oyuncu arasında, özellikle takımın genç ön liberosunun aldığı notlarda öne çıktığı vurgulandı.

Beşiktaş scoutu tribünde Feyenoordun 4 yıldızı takibe alındı

Hollanda 1. liginde önceki gün oynanan Utrecht-Feyenoord karşılaşmasının Beşiktaş'ın takibinde olduğu ortaya çıktı. Rotterdam merkezli 1908 internet sitesi Feyenoord'un deplasmanda 5-1 kazandığı maça siyah-beyazlıların scout gönderdiğini iddia etti.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı dikkatle izlediği belirtilen ismin fotoğrafının da yayınlandığı haberde, üzerinde Beşiktaş Jimnastik Kulübü armalı bir şort bulunması dikkat çekti. Scout'un detaylı notlar aldığı, Feyenoord takımından Mats Wieffer, Marcos Lopez, Gernot Trauner, Alireza Jahanbakhsh olmak üzere dört ismi not ettiği belirtildi.

Alınan notlar uyarınca en çok öne çıkan ismin, konuk ekibin 23 yaşındaki ön liberosu Mats Wieffer olduğu kaydedildi. Maça ilk 11'de başlayan ve 90 dakika görev alan genç oyuncunun, bu isimler içerisinde Beşiktaş'ın en çok yoğunlaştığı futbolcu olduğunun görüldüğü ifade edildi.

Feyenoord'da kaptanlık pazubandı takan 31 yaşındaki Gernot Trauner'in de siyah-beyazlıların takibinde olduğu vurgulandı. Avusturyalı defans oyuncusunun kulübüyle 2026'ya kadar sözleşmesi bulunduğu aktarıldı. Kartal'ın takibinde olduğu iddia edilen Marcos Lopez, ve Alireza Jahanbakhsh'ın ise Utrecht maçında görev almadıkları belirtildi. Türkiye'de transferin 15 Eylül'e kadar sürdüğü hatırlatıldı.

Haberin Devamı

Yazarlar