Beşiktaş Beşiktaş’tan gitti Premier Lig’de yıldızlaştı

Beşiktaş’tan gitti Premier Lig’de yıldızlaştı

09.10.2013 - 11:57 | Son Güncellenme:

Siyah beyazlı ekipten Ada’nın yolunu tutan Allan McGregor için takım arkadaşı Rosenior, “Savunmaya büyük güven veriyor. Ligin en iyi kalecilerinden bir tanesi” dedi.

Beşiktaş’tan gitti Premier Lig’de yıldızlaştı

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Sezon başında Beşiktaş ile yollarını ayırmasının ardından İngiltere’nin Hull City takımına transfer olan kaleci Allan McGregor Ada’da sergilediği performansla geçer not aldı. Premier Lig’in yeni ekibi, yedinci haftası geride kalan ligde 8. sırada bulunurken, bu başarıda İskoç file bekçisinin de büyük payı olduğu, 7 maçta kalesinde 7 gol gören McGregor’un bir çok yüzde yüzlük pozisyonda başarılı kurtarışlar yaptığı bildirildi.

Şu ana kadar tüm maçlarda 90 dakika takımının kalesini koruyan McGregor’un performansını değerlendiren Liam Rosenior takım arkadaşını öve öve bitiremedi. Hull City sağ beki, “McGregor muhteşem bir kaleci. Neden İskoçya Milli Takımı’nın kalesini sürekli onun koruduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Hull City onu alarak çok iyi bir iş yaptı. Defansın geri dörtlüsüne büyük güven veriyor. Onunla birlikte oynadığım için çok şanslıyım. Şu an ligin en iyi kalecilerinden bir tanesi” dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş’tan gitti Premier Lig’de yıldızlaştı

Yazarlar