Beşiktaş Beşiktaş transfer etmedi, Başakşehir'e gitti! Muhteşem seri devam etti

Beşiktaş transfer etmedi, Başakşehir'e gitti! Muhteşem seri devam etti

03.09.2022 - 21:27 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 5'inci haftasında Başakşehir, Alanyaspor'la karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka turuncu-lacivertlilerin galibiyetiyle tamamlandı. İstanbul temsilcisinde yeni transferlerin gösterdiği performans maça damga vurdu. Öte yandan Başakşehir'in muhteşem serisi devam etti.

Beşiktaş transfer etmedi, Başakşehire gitti Muhteşem seri devam etti

Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 5'inci haftasında Alanyaspor'u konuk etti. Zorlu karşılaşma Başakşehir'in 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. İstanbul temsilcisinde yeni transfer performansıyla müsabakada yıldızlaştı. Öte yandan ev sahibinin muhteşem serisi devam etti.

Haberin Devamı

SERDAR GÜRLER FİLELERİ HAVALANDIRDI

Zorlu müsabakanın 23'üncü dakikasında Başakşehir'de Serdar Gürler sahneye çıktı. Ev sahibi ekibin gol aradığı dakikada yapılan vuruşta Alanyaspor kalecisi Runarsson meşin yuvarlağı yumrukladı. Topu önünde bulan Serdar Gürler düzgün bir vuruşla rakip fileleri havalandırdı. Bu gol Başakşehir'i 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.

Beşiktaş transfer etmedi, Başakşehire gitti Muhteşem seri devam etti

KENY VE TRAORE OYUNDA

Başakşehir'de Teknik Direktör Emre Belözoğlu mücadelenin 75'inci dakikasında oyuna müdahalelerde bulundu. Turuncu-lacivertlilerde yeni transferler Bertnard Traore ile Philippe Keny, 75'inci dakikada oyuna girdi. Philippe Keny ile Bertnard Traore, Spor Toto Süper Lig'de ilk kez bir maçta oyuna girdi.

ASİST TRAORE, GOL KENY

Zorlu müsabakanın 85'inci dakikasında Başakşehir'de yeni transferler Philippe Keny ile Bertnard Traore devreye girdi. Başakşehir'in hızlı gelişen atağında Bertnard Traore topla birlikte orta sahayı geçti. Tecrübeli futbolcunun savunma arkasına hareketlenen Philippe Keny kaleciyi geçtikten sonra fileleri havalandırdı. Başakşehir bu goller birlikte farkı ikiye yükseltti.

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer etmedi, Başakşehire gitti Muhteşem seri devam etti

MUHTEŞEM SERİ

Karşılaşmanın kalan süresinde başka gol sesi çıkmayınca Başakşehir rakibini 2-0 mağlup etti. İstanbul temsilcisi bu sezon Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 4 maçta da rakiplerine mağlup olmadı. Başakşehir aynı zamanda namağlup serisinin yanı sıra kalesinde gol görmedi. İstanbul ekibi tek kaybını Konyaspor deplasmanında 0-0'lık beraberlikle yaşadı.

KENY'İ BEŞİKTAŞ ALMADI

Başakşehir'in Bandırmaspor'dan transferi Philippe Keny için devreye giren ilk takım Beşiktaş olmuştu. Siyah-beyazlılar ile Bandırmaspor arasında anlaşma sağlanmış ancak Beşiktaş bu transferden vazgeçmişti. Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez bu karara tepki göstermişti. Beşiktaş'ın kadrosuna katmadığı Philippe Keny, Spor Toto Süper Lig'deki ilk maçında fileleri havalandırdı.

Beşiktaş transfer etmedi, Başakşehire gitti Muhteşem seri devam etti

Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta Beşiktaş'a konuk olacak.