Futbol Beşiktaş transfer haberleri 13 Temmuz Çarşamba

Beşiktaş transfer haberleri 13 Temmuz Çarşamba

13.07.2016 - 12:05 | Son Güncellenme:

Transferde zor günler yaşanan Kara Kartal yeni sezon öncesinde adeta yaprak dökümü yaşanıyor. Peki Beşiktaş'ta giden futbolcuların yerine hangi isimler transfer edilecek? Beşiktaş transfer haberleri ve son dakika gelişmeleri haberimizde...

Beşiktaş transfer haberleri 13 Temmuz Çarşamba

Yeni sezon önncesinde takımda adeta yaprak dökümü yaşayan Kara Kartal'da Gökhan Töre, Serdar Kurtuluş gibi isimlerin takımdan ayrılmasının ardından Mario Gomez, Jose Sosa Atiba konusunda da hala adım atamayan Beşiktaş transfer listesinde hangi isimler yer alıyor. Beşiktaş transfer listesi ve merak edilen tüm detaylar haberimizde....

Haberin Devamı

Gomez gelmezse ilk tercih Bas Dost

Gomez’in takımdan ayrılma ihtimalinin yüksek olması nedeniyle yönetim arayışlarına hız verdi. Wolfsburg’da oynayan Bas Dost’un menajeriyle ilk görüşme yapıldı. Hollandalı oyuncunun Beşiktaş’a yeşil ışık yaktığı öğrenildi...

Beşiktaş Mario Gomez'in takımdan ayrılması durumunda her türlü önlemi aldı. Siyah-Beyazlı yönetim takımda kalma ihtimali her geçen gün biraz daha azalan Alman golcünün alternatifini buldu. Wolfsburg'da 4 sezondur oynayan Hollandalı golcü Bas Dost, Gomez'in gitmesi durumunda transferi düşünülen ilk isim olacak. Beşiktaşlı yöneticilerin zaman kaybetmemek için şimdiden girişimlere başladığı ortaya çıktı. Geçen sezon Alman kulübünde 10 gol atan ve sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan Bas Dost için harekete geçen Siyah-Beyazlı yöneticilerin 27 yaşındaki oyuncunun menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdikleri öne sürüldü. Bu görüşmede Hollandalı futbolcunun durumu masaya yatırıldı.

Haberin Devamı

GOMEZ'DEN GELECEK PARA RAHATLATIYOR

Wolfsburg kulübünün Dos Santos'a en az 8 milyon Euro isteyeceğini düşünen Beşiktaş Yönetimi Mario Gomez'in satışından yüzde 50 pay alacağı için bu transferi az bir rakamla gerçekleştirebilecek. Dos Santos'un menajeriyle yaptığı ilk görüşmede Beşiktaş'a yeşil ışık yaktığı belirlendi. Yönetim Gomez'deki gidişata göre Bas Dost için girişimde bulunacak. Bu oyuncuya Güneş de tam destek verdi.

4 SEZONDUR WOLFSBURG'DA OYNUYOR

Hava hakimiyeti çok yüksek bir golcü olarak bilinen Bas Dost'un 2017 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor. 4 sezondur Yeşil-Beyazlı takımda oynayan Hollandalı oyuncunun Şampiyonlar Ligi nedeniyle Beşiktaş'a sıcak baktığı gelen bilgiler arasında... (Takvim)

Beşiktaş transfer haberleri 13 Temmuz Çarşamba

Beşiktaş Sosa'ya süre verdi

Beşiktaş Yönetimi, Jose Sosa'ya kesin kararını vermesi için hafta başına kadar süre tanıdı.

Milan'dan aldığı cazip teklif nedeniyle Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen ve önceki gece sosyal medya hesabından veda gerekçelerini sıralayan Jose Sosa'ya düşünmesi için önümüzdeki hafta başına kadar süre verildi.

Gerekirse ailesini ikna etmek üzere Arjantin'e gidebileceğini başarılı oyuncuya ileten siyah-beyazlı yönetimin bu konuda geri adım atmayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Milan'dan ciddi bir bonservis bedeli getirmesi durumunda Jose Sosa'ya izin verebileceklerini söyleyen yöneticiler, Arjantinli oyuncuyu şimdilik kadro dışı bırakmayı düşünmüyor. Daha önce Ricardo Quaresma'yı kadro dışı bıraktığında pişman olan Beşiktaşlı yöneticiler bu kez daha uzlaşmacı bir tavır sergileyecek.

Sezon bitiminde Beşiktaş'tan ayrılmaya hiç niyeti olmadığı için Sosa'dan böylesine bir tepki beklemeyen siyah-beyazlı yönetim, bu krizi önümüzdeki hafta sonlandırmaya çalışacak.

Beşiktaş'tan sezonun bombası: Kompany

Son şampiyon, Devler Ligi için büyük oynuyor. Siyah-Beyazlılar’ın yeni sezon öncesinde taraftara vermeyi planladığı armağanın İngiliz devi Manchester City’nin Belçikalı yıldızı olduğu ileri sürüldü.

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve direkt olarak Şampiyonlar Ligi’ne gidecek olan Beşiktaş, devler arenasına yakışacak bir bomba için çalışıyor. Başkan Fikret Orman ve ekibinin taraftarlara vermeyi düşündüğü yeni sezon hediyesinin Vincent Kompany olduğu ortaya çıktı. Bu konuda menacer Özkan Doğan’a yetki veren yönetici Erdal Torunoğulları’nın gelişmeleri yakından izlediği ve gelen güzel haberleri Başkan Orman ile paylaşıp işin ekonomik çözümlerine geçildiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Hem oyuncu hem de babasıyla görüşen ve “Şampiyonlar Ligi’ne direkt giden ve hedefleri olan bir takımda olmaktan memnuniyet duyarız” yanıtını alan Beşiktaş’ın sonraki adresi Manchester City Kulübü oldu. İngilizler, Kartal’ın ilgisine, “Teknik heyetimizle görüştükten sonra size kararımızı bildireceğiz” şeklinde karşılık verdi.

Kiralama ve sponsor formülü

İşin ekonomik boyutuna gelince... Kompany’nin piyasa değeri için 30 milyon Euro’lardan (Yaklaşık 100 milyon TL) bahsediliyor. Belçikalı stoperin şu an kazandığı garanti yıllık ücret ise 7.5 milyon Euro (Yaklaşık 25 milyon TL). Beşiktaş, maaş ödemesi kısmını sponsorlar ve takımdan ayrılan oyunculardan oluşacak bütçeyle karşılamayı planlıyor. City ile görüşmeler ise şu ana kadar sadece kiralama formülü üzerinden ilerliyor. Transferin en geç 1 hafta içinde netlik kazanması bekleniyor. (Fanatik)

Haberin Devamı

İşte Mario Gomez'in yeni adresi!

İtalyan basını, Atletico ve Valencia'nın ilgi gösterdiği Gomez'in, futbol kariyerine La Liga'da devam etmeyi planladığını ileri sürdü.

Mario Gomez'in Beşiktaş'ta devam edip etmeyeceği konusu yılan hikayesine dönerken tecrübeli golcüyle ilgili son iddia İtalyan basınından geldi. Atletico Madrid ve Valencia'nın ilgi gösterdiği Alman golcünün kariyerine La Liga'da devam etmek istediği bildirildi.

Çizme'nin saygın gazetelerinden La Repubblica, siyah-beyazlıların Alman yıldızı kadrosuna katmak konusunda, Fiorentina ile girişimlerde bulunduğunu satırlarına taşıdı. Haberde; Mario Gomez'in İspanya'ya gitmek istediği de belirtildi. Öte yandan Beşiktaş'ın Gomez'de olumsuzluk yaşanması ihtimalini göz önüne alarak alternatif golcü arayışlarına başladığı da yer aldı. (Sabah)

Beşiktaş'ta hareket başladı: Obi Mikel, Belhanda

Yönetim, forvet arkası ve ön libero transferleri konusunda atağa kalktı. Listedeki Belhanda ve Obi Mikel için temaslar başladı. Sosa ve Atiba’yla iplerin tamamen kopması halinde Beşiktaşlı idareciler, resmi adımları da atacak.

Beşiktaş transfer haberleri 13 Temmuz Çarşamba

Kara Kartal’ın transfer komitesi, son yılların en yoğun dönemini yaşıyor... Yenilenen yönetimde transferden sorumlu isim haline gelen Umut Güner, İtalya Serie A ekibi Milan’ın teklifine, ‘Evet’ diyen Jose Sosa ve West Ham United’ın ilgisine olumlu bakan Atiba’nın yerlerini doldurmak için çalışmalara başladı. Görevi Erdal Torunoğulları’ndan devralan Güner’in, Başkan Fikret Orman’ın isteği sonrasında Tangocu ve Kanadalı’nın yeri için 2 isim belirlediği ortaya çıktı. İşte hedefteki yıldızlar...

1) Obi Mikel

Premier Lig ekibi Chelsea’yle tam 11 sezonu geride bırakan Obi Mikel için temaslara başlayan yönetimin; 29 yaşındaki Nijeryalı oyuncuyu Atiba’nın yerine düşündüğü öğrenildi. İngiliz temsilcisinin yeni menaceri Antonio Conte’nin kadro planlamasında yer almayan başarılı oyuncu için Chelsea’yle ilk teması kuran yönetimin, uygun bir bonservis bedeli karşılığında bu ismi takıma kazandırmayı hedeflediği konuşuluyor.

Asıl bölgesi ön libero olmasına rağmen orta alanın orta hattında da görev yapabilen Mikel’in de yeni dönemde daha fazla forma giyebileceği bir takımda yer almaya sıcak baktığı bildirildi. Geçen sezon Chelsea formasıyla 33 mücadelede görev yapan Obi Mikel, takımına 1 asistlik katkı sağlamıştı.

2) Belhanda

Siyah-Beyazlılar’ın Sosa’nın yerine düşündüğü ilk isim daha önce de kulübün gündemine gelen Younes Belhanda... Geçen sezon Almanya Bundesliga ekibi Schalke 04’te kiralık olarak forma giyen Dinamo Kiev’li futbolcunun peşine düşen yönetimin; 26 yaşındaki futbolcu için 4 milyon Euro’luk bir teklif hazırlığında olduğu konuşuluyor.

Kulübüyle 2 yıl daha kontratı bulunan Faslı yıldızın, Ukrayna’daki iç savaş sebebiyle kariyerine başka bir takımda devam etmeye sıcak baktığı bildirilirken Beşiktaş’la birlikte Schalke 04’ün de bu oyuncu için girişimlerde bulunduğu belirtildi. Schalke 04 formasıyla 17 mücadele çıkan Belhanda, sezonu 2 gol ve 1 asistlik performansla tamamlamıştı. (Fanatik)