Futbol Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

29.01.2013 - 10:37 | Son Güncellenme:

Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta orta sahaya takviye geliyor!

Redknapp'ın gözü Manuel Fernandes'te

Futbolcunun kalitesi ve sıfır maliyetli olması artı hanesinde ancak Kartal’ın baş belası menajer Jorge Mendes’in devrede olması can sıkıyor.

Siyah-beyazlıların orta alanda hem yaratıcı hem de yırtıcı özelliklere sahip bir oyuncu eksikliği çektiği son Galatasaray derbisindeki yenilgiyle bir kez daha gözler önüne serilince yönetim transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala harekete geçti. Alınan bilgilere göre Beşiktaş, Atletico Madrid ile yol ayrımındaki Tiago Mendes ile temasta. Tiago haziran sonunda bitecek sözleşmesindeki özel madde gereği 29 Ocak 2013 tarihine kadar bonservisini isteme şansına sahip. Yani, Beşiktaş 31 yaşındaki futbolcuyu isterse bugün bedelsiz olarak alabilir.

Haberin Devamı

30 MİLYON TL BORÇLU

Ancak siyah-beyazlıları bu transfere soğuk bakıyor. Zira Tiago Mendes’in menajeri Beşiktaşlılar’ın adını hiç de iyi anmadığı bir isim: Jorge Mendes… Siyah-beyazlılar’daki Portekizli dalgasını başlatan menajer aynı zamanda Beşiktaş’tan 30 milyon TL menajerlik parası borçlanıldığı için özellikle başkan Firket Orman döneminde ‘istenmeyen adam’ durumunda. Futbol komitesi, Samet Aybaba ile bugün sabah saatlerinde tekrar görüşecek ve Tiago Mendes için son kararı verecek.

Harry Redknapp'ın gözü Manuel Fernandes'te

Sky Sports’ta yer alan habere göre, orta sahaya takviye yapmak isteyen menajer Harry Redknapp, 2006 yılında Portsmouth’ta beraber çalıştığı Beşiktaş’ın yıldızı Manuel Fernandes’i kiralamak istiyor.

Fernandes, Portsmouth dışında 2007 ve 2008 yıllarında ise Everton’da oynamıştı.

Ada basınına göre QPR, Fenerbahçe’ye imza atması an meselesi olan Faslı orta saha Younes Belhanda’yı da gündemine almış durumda.

2010-11 sezonunun devre arasında Beşiktaş’a gelen Manuel Fernandes, özellikle 2012-13 sezonunda oynadığı futbolla takımın lideri konumunda yer alıyor.

Yazarlar