Futbol Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

25.05.2013 - 10:33 | Son Güncellenme:

Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri

Beşiktaş'ta 'Yeşil' operasyonu

Haberin Devamı

Beşiktaş iki yerli futbolcunun peşinde

Veysel'e 'sarı' kart

Kartal’da hedef Sammer

Beşiktaş'ta 'Yeşil' operasyonu

Başkan Fikret Orman ve ekibi İngiltere’ye transfer çıkarması yaptı. Kartal’ın ilk hedefi Liverpool’un kiralık olarak yollamak istediği Samed Yeşil’i bitirmek. Dortmund’lu Koray Günter de gündemde.

Beşiktaş, yeni sezon transfer çalışmalarına hız verdi. Sportif Direktör Önder Özen’in raporları doğrultusunda harekete geçen Başkan Fikret Orman ve ekibi, önceki gün İngiltere’ye gitti. Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için Ada’ya giden Orman, ayrıca transfer görüşmelerinde de bulunacak.
Orman, Özen’in listesindeki ilk isim olan Liverpool’un gurbetçi golcüsü Samed Yeşil’i bitirmek için harekete geçecek.

Haberin Devamı

OPSİYON VAR

LİVERPOOL’UN kiralık olarak göndermeyi düşündüğü Yeşil için Orman transfer görüşmeleri yapacak. Hücum hattı için alternatifli kadro kurmaya uğraşan Beşiktaş gurbetçi golcü Yeşil’i kadroya katma hedefinde. Özen’in de çok istediği Samed Yeşil için kiralık gelmesi halinde sözleşmesine satın alma opsiyonu maddesi de konulacak.

YÜKSEK BONSERVİS

ORMAN, savunmaya da takviye yapmak için Ada’da görüşmeler yapacak. Özen’in verdiği raporda savunmaya düşülen isimler, Arsenal’li Thomas Vermaelen ile Borussia Dortmund’un gurbetçi stoperi Koray Günter...
Beşiktaş, Arsenal’den ayrılacak olan Thomas Vermaelen için nabız yoklayacak. Belçikalı stoperde tek sıkıntı Topçular’ın istediği yüksek bonservis bedeli. Arsenal, Vermaelen için 10 milyon euro istiyor. Bu futbolcu için de kiralık formülü düşünülüyor. Kartal, Koray Günter içinde kupa finali öncesi Dortmund yönetimi ile masaya oturacak.

GİZLİ HEDEF RUS

AMA Orman’ın gizli hedefi Arsenal ile sözleşmesi sona eren Rus yıldız Andrey Arshavin. Orman, “Yıldız transfer yapacağız” açıklamasının altında yatan isim Arshavin. Kartal, bonservis bedeli olmayan yıldız ile bir araya gelip transferi bitirmek istiyor.

Beşiktaş iki yerli futbolcunun peşinde

Beşiktaş, G.Birliği'nin gurbetçi stoperi Aykut Demir ile F.Bahçe'nin yeni sezonda düşünmediği Sezer Öztürk'ün menajerleriyle masaya oturdu.

Haberin Devamı

Yeni sezonda hem Avrupa'da hem de Türkiye'de ses getirmeyi planlayan Beşiktaş, transfer için yoğun mesai harcıyor. Yöneticiler, Gençlerbirliği'nde gösterdiği performansla dikkat çeken Aykut Demir için temas halinde. İlhan Cavcav, 5 milyon euro talep ediyor ancak siyah-beyazlı yöneticiler fiyatı 3.5 milyona çekmek için görüşüyor. Aykut'un menajeri Önder İnce, Olcay'ın da menajerliğini yapıyor. Fenerbahçeli Sezer Öztürk'le de ilgilenen ve bu oyuncu ile masaya oturan Kartal'a, Elazığ'da 8 golle parlayan Serdar Güler de menajerler vasıtasıyla önerildi. Serdar için istenilen rakam 3.5 milyon euro.

Veysel'e 'sarı' kart

Beşiktaş'ın talip olduğu genç yıldız için Eskişehir 3 milyon euro bonservis isteyince, siyah-beyazlılar bu transferi rafa kaldırdı.

Beşiktaş yönetimi, yeni sezon öncesinde transfer etmeyi düşündüğü yerli oyuncular arasında ilk sırada yer alan Veysel Sarı için 'bekleme' kararı aldı. Siyahbeyazlı yönetim, F.Bahçe'nin de listesinde olan Veysel Sarı'yı almak için sezonun bitmesiyle birlikte görüşmelere başladı. Hatta Veysel'in menajeri, bizzat Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la görüşerek, oyuncusunun siyah-beyazlı formayı giymek istediğini söyledi. Orman, bu görüşme sonrasında bizzat Halil Ünal'ı arayarak, Veysel Sarı'yı istedi. Ünal, "Veysel'i satmaya niyetimiz yok ama sözleşmesinde 3 milyon euro'ya
serbest kalır maddesi var" cevabı verdi.

Haberin Devamı

BU PARAYI VEREMEYİZ
Başkan Fikret Orman ise bu yanıt karşısında şok oldu. Çünkü Eskişehirspor'la yapılan ilk görüşmelerde Fenerbahçe'nin devrede olmaması nedeniyle, bu transfere 'bitti-bitiyor' gözüyle bakılıyordu. Fakat ezeli rakibin devreye girmesiyle birlikte, Eskişehirspor Başkanı Ünal'ın, "3 milyon euro'yu verirseniz, alırsınız" ifadesi; Başkan Orman'ı kızdırdı. Bu kadar yüksek bir bedeli ödemeyi planlamayan Orman'ın, önce Önder Öze**1 , ardından da kurmaylarıyla yaptığı görüşmenin ardından Veysel transferini beklemeye aldığı bildirildi.

Kartal’da hedef Sammer

Bayern Münih-Borussia Dortmund finalini Wembley'de izleyecek olan Fikret Orman, finalin ardından Matthias Sammer ile bir araya gelecek.

Haberin Devamı

Samet Aybaba’nın takımdan ayrılmasından sonra ciddi bir arayış içerisine giren Beşiktaş’ta hedefteki adam Matthias Sammer.

Bayern Münih ile Borussia Dortmund arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi finalini Wembley’de izleyecek olan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, karşılaşmanın ardından görüşmelere başlayacak. Dün sabah yönetici Yalçın Kaya Yılmaz ile birlikte Londra’ya giden Orman, karşılaşmanın ardından Sammer ile masaya oturacak ve daha önce yapılan görüşmeyi detaylandıracak. Orman’ın Sammer’e Beşiktaş’ın geleceğe dair planlarını aktarması bekleniyor.

Bayern’deki durumu belirsiz

Bayern Münih’te sportif direktörlük görevini yapan Sammer’in, Alman kulübündeki geleceği de belirsizliğini koruyor. Pep Guardiola’nın Sammer’le çalışmak istemediği haberleri, Alman basınında yer alıyor.

Yazarlar