Beşiktaş Beşiktaş yeni golcüsünü Ada'da buldu! Transfer teklifi yapıldı

Beşiktaş yeni golcüsünü Ada'da buldu! Transfer teklifi yapıldı

26.06.2022 - 18:00 | Son Güncellenme:

Wout Weghorst'la anlaşma sağlayan ve Hollandalı santraforu kısa süre içerisinde İstanbul'a getirmeye hazırlanan Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. Valerien Ismael'in transfer raporu doğrultusunda kadrosuna en az iki santrafor takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş'ın yeni golcüsünü İngiltere'de bulduğu iddia edildi. Ada basını siyah-beyazlıların transfer teklifini duyurdu.

Beşiktaş yeni golcüsünü Adada buldu Transfer teklifi yapıldı

Ahmet Nur Çebi yönetimindeki Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in raporu sonrası transfer çalışmaları hız kazandı. Ceyhun Kazancı'nın yürüttüğü transfer çalışmalarıyla ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Siyah-beyazlıların, Championship ekibinde forma giyen tecrübeli futbolcu için transfer teklifinde bulunduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

SAVUNMAYA SAİSS HAMLESİ

Beşiktaş'ta önümüzdeki sezon adına açıklanan ilk transfer Romain Saiss oldu. Siyah-beyazlılar, Wolverhampton ile sözleşmesi sona eren tecrübeli savunmacıyla 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Domagoj Vida'dan boşalan savunmaya Romain Saiss eklendi.

GEDSON İMZAYI ATTI

Siyah-beyazlılarda geçtiğimiz sezon devre arasında transferi açıklanan Gedson Fernandes, İstanbul'a geldi. Beşiktaş'ın bonservisi için 6 milyon euro ödeyeceği Portekizli orta saha, yeni sezondan itibaren siyah-beyazlı formayı terletecek. Gedson Fernandes'in bir sonraki satışından yüzde 50'lik dilim Benfica'ya ödenecek.

Beşiktaş yeni golcüsünü Adada buldu Transfer teklifi yapıldı

GENÇLER SÖZLEŞME UZATTI

Beşiktaş'ta dış transfer kadar iç transfer hamleleri de geldi. Siyah-beyazlılar, Emirhan İlkhan ve Emre Bilgin'le yeni sözleşmeler imzaladı. Genç yıldızların sözleşmeleri uzatıldı.

Haberin Devamı

WEGHORST HAFTA İÇİ GELİYOR

Michy Batshuayi, Cyle Larin ve Güven Yalçın'la yollarını ayıran Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda santrafora ilk hamle Wout Weghorst oldu. Siyah-beyazlılar, Burnley'den ayrılmak isteyen 29 yaşındaki santraforu sezon sonuna kadar kiraladı. Tecrübeli futbolcu sezon sonuna kadar Beşiktaş forması giyecek.

YENİ İDDİA ADA'DAN GELDİ

Beşiktaş'ta transfer çalışmalarının hız kestiği dönemde sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. The Sun'da yer alan habere göre; Beşiktaş, Reading forması giyen Lucas Joao'yu transfer etmek için girişimlerine başladı.

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİNİ DUYURDULAR

Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda hareket eden Beşiktaş'ın Angolalı futbolcu için yaptığı teklif belli oldu. The Sun'ın haberine göre; siyah-beyazlılar, Lucas Joao için 2 milyon 900 bin euroluk transfer teklifini Reading'e sundu.

Beşiktaş yeni golcüsünü Adada buldu Transfer teklifi yapıldı

13 GOLE KATKI SAĞLADI

Beşiktaş'ın transfer etmek için teklif sunduğu iddia edilen Angolalı santrafor geçtiğimiz sezon Reading formasını 24 müsabakada giydi. Lucas Joao bu süreçte rakip fileleri 10 kez havalandırma başarısı gösterdi. 24 yaşındaki santrafor takım arkadaşlarıan 3 gol pası verdi.

SEZON SONUNDA BOŞA ÇIKACAK

Lucas Joao'nun Reading ile olan mevcut sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek. Portekiz pasaportu da bulunan tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor. Lucas Joao santraforun yanı sıra sağ ve sol kanatta da oynayabiliyor.

Haberin Devamı

READİNG'DEN DEV BONSERVİS

Nacional altyapısında yetişen Lucas Joao daha sonra Mirandela'da kiralık olarak oynadı. İngiltere kariyeri 2015-2016 sezonunda başlayan Angolalı futbolcu 2 milyon 780 bin euro karşılığında Sheffield Wednesday'e transfer oldu. Tecrübeli oyuncu daha sonra Blackburn Rovers'ta kiralık olarak forma giydi. Reading, 2019-2020 sezonu başında 5 milyon 400 bin euro ödeyerek Lucas Joao'yu transfer etti.

Beşiktaş yeni golcüsünü Adada buldu Transfer teklifi yapıldı

İTALYA'DAN 4 TALİP

İtalyan basınından Tuttomercato, Beşiktaş'ın transfer listesindeki Lucas Joao'nun Serie A'nın gözdesi haline geldiğini iddia etti. Bari, Sampdoria, Genoa ve Cagliari'nin Angolalı santrafora karşı ilgisinin olduğundan bahsedildi. Öte yandan Reading'in transfer yasağını kaldırmaması halinde Lucas Joao'nun Championship ekibinde forma giymeye devam edebileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Perde arkası: Sadio Mané, Bayern Münih'de