Beşiktaş Beşiktaş'a bedava 2 transfer önerisi! Kararı yeni teknik direktör verecek

Beşiktaş'a bedava 2 transfer önerisi! Kararı yeni teknik direktör verecek

28.12.2023 - 20:02 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta orta saha kurgusuna ara transfer dönemi için takviyede bulunma kararı alan idarecilere menajerler tarafından 2 öneride bulunulduğu kaydedildi.

Beşiktaşa bedava 2 transfer önerisi Kararı yeni teknik direktör verecek

Samet Aybaba'nın futbol genel koordinatörlüğünü üstlendiği Beşiktaş'ta teknik direktör konusundaki arayışlar devam ederken, siyah-beyazlılara 2 bonservissiz transfer önerisi geldiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta menajerler tarafından önerilen 2 futbolcunun transferi konusundaki kararı yeni teknik direktörün vereceği kaydedildi. Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş'a bonservisi elinde bulunan Jose Campana ile Xeka önerildi.

Siyah-beyazlıların orta saha takviyesine kesin gözüyle bakılırken Xeka için Avrupa'dan bazı takımların da devrede olduğu aktarıldı. Portekizli orta sahanın siyah-beyazlılarda forma giymeye sıcak baktığı kaydedildi. Beşiktaş yönetiminin iki futbolcunun transferi konusunda aceleci davranmayacağı, yeni teknik direktör sonrası somut adımlar atılacağı belirtildi.

JOSE CAMPANA KİMDİR?

Sevilla altyapısında futbola başlayan Jose Campana daha sonra Crystal Palace, Nürnberg, Sampdoria, Porto, Alcorcon ve Levante formaları giydi. 30 yaşındaki İspanyol orta sahanın güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro. Jose Campana, İspanya Milli Takımı'nda 1 maçta forma giydi.

Haberin Devamı

XEKA KİMDİR?

Paços Ferreira altyapısında yetişen Xeka daha sonra Gondomar, Valencia, Braga, Covilha, Lille, Dijon ve Rennes'te oynadı. 29 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Yazarlar