Beşiktaş Beşiktaş'a Danimarkalı golcü! Transfer için girişimler başladı

Beşiktaş'a Danimarkalı golcü! Transfer için girişimler başladı

11.06.2022 - 18:50 | Son Güncellenme:

Savunma hattına Romain Saiss'i transfer ettikten sonra tüm ağırlığını forvete çeviren Beşiktaş'ta Alexander Sörloth ve Wout Weghorst'un ardından tecrübeli golcü gündeme geldi. Beşiktaş'ın Danimarkalı santrafor için transfer harekatına başladığı belirtildi. İşte detaylar...

Beşiktaşa Danimarkalı golcü Transfer için girişimler başladı

Valerien Ismael'in transfer raporu doğrultusunda çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılar, Romain Saiss'le prensipte anlaşma sağlanmasının ardından rotasını golcü transferine çevirdi. Beşiktaş'ın Alexander Sörloth ve Wout Weghorst'un ardından Danimarkalı futbolcuyu transfer listesine dahil ettiği öğrenildi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

SAİSS İSTANBUL'A GELİYOR

Beşiktaş'ın gelecek sezon için kadrosuna ilk takviyesi Romain Saiss oldu. Siyah-beyazlılar, Wolverhampton ile sözleşmesi sona eren tecrübeli stoperle prenspi anlaşmasına vardı. Fas Milli Takımı'nın kampının ardından Romain Saiss'in Salı günü İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Beşiktaşa Danimarkalı golcü Transfer için girişimler başladı

RIDVAN ALMANYA YOLCUSU

Siyah-beyazlılarda transfer için bir flaş gelişme daha yaşandı. Torino ile pazarlıklarda anlaşamayan siyah-beyazlılar, Eintracht Frankfurt ile el sıkıştı. Rıdvan Yılmaz'ın A Milli Futbol Takımı kampı sonrası Almanya'ya giderek Bundesliga temsilcisine imza atacağı öğrenildi.

KARDAN PAY ALINACAK

Siyah-beyazlıların genç sol bek için Alman temsilcisiyle yaptığı anlaşmanın detayları da belli oldu. Eintracht Frankfurt'un Rıdvan Yılmaz için Beşiktaş'a 6 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödeyeceği kaydedildi. Beşiktaş'ın genç sol bekin sonraki satışının karından yüzde 20 pay alacağı belirtildi. Rıdvan Yılmaz'ın Bundesliga ekibiyle 5 yıllık sözleşme imzalayacağı ve 800 bin euro garanti ücret kazanacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşa Danimarkalı golcü Transfer için girişimler başladı

SÖRLOTH SONRASI ROTA İNGİLTERE

Beşiktaş'ta Michy Batshuayi'nin ayrılığının ardından forvet transferi için çalışmalar başladı. Siyah-beyazlılarda gündeme gelen ilk isim Alexander Sörloth oldu. RB Leipzig'in yüksek talepleri nedeniyle rotasını İngiltere'ye çevirdi. Beşiktaş'ın transfer gündemine Burnley forması giyen Wout Weghorst geldi.

OYUNCU İKNA EDİLEMEDİ

Siyah-beyazlılar, tecrübeli golcü için Championship ekibiyle anlaşma sağladı. Burnley'nin kiralanması konusunda olumlu yaklaştığı Hollandalı golcü henüz ikna edilemedi. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş'ın transfer gündemine Kasper Dolberg geldi. İşte detaylar...

KİRALAMA FORMÜLÜ

Beşiktaş'ın 24 yaşındaki oyuncuyu kiralamak için Nice kulübüyle görüşmelere başladığı öğrenildi. Siyah-beyazlılar, Alexander Sörloth ve Wout Weghorst ile görüşmelerine devam ederken, bu üçlü arasından maliyeti en uygun olan ismin Beşiktaş forması giymesinin beklendiği kaydedildi.

Beşiktaşa Danimarkalı golcü Transfer için girişimler başladı

20.5 MİLYON EURO ÖDENDİ

Siyah-beyazlıların transfer listesine eklediği Danimarkalı golcü için Nice kulübü 2 sezon önce Ajax'a 20 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Kasper Dolberg'in Fransız ekibiyle olan sözleşmesi 2024'te sona erecek. Beşiktaş'ın transfer gündemindeki 24 yaşındaki santrafor geçtiğimiz sezon 30 müsabakada 7 gol ve 2 asist üretti.

Haberin Devamı

Beşiktaşa Danimarkalı golcü Transfer için girişimler başladı

YERLİ HEDEF CENK TOSUN

Beşiktaş'ta öte yandan Cenk Tosun'la da görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Tecrübeli forvetle yapılan pazarlıklarda tarafların belirlediği rakamlar arasındaki farkın henüz erimediği belirtildi. Forvet hattına biri yerli olmakj üzere 2 yeni takviye yapmak isteyen Süper Lig devinin, Cenk Tosun transferini de sıcak tutmaya devam ettiği öğrenildi.

Beşiktaşa Danimarkalı golcü Transfer için girişimler başladı

Beşiktaş'ın 2021-22 sezonu öyküsü

Yazarlar