Beşiktaş Beşiktaş'a Panamalı stoper! Eintracht Frankfurt yakın takipte

Beşiktaş'a Panamalı stoper! Eintracht Frankfurt yakın takipte

17.12.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta ara transfer dönemi için çalışmalarına başlayan kurmayların 22 yaşındaki Panamalı stoperi takibe aldığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların gündemindeki genç savunmacı için Bundesliga temsilcisi Eintracht Frankfurt'un da devrede olduğu aktarıldı.

Beşiktaşa Panamalı stoper Eintracht Frankfurt yakın takipte

Rıza Çalımbay yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmayların ara transfer dönemi için sürpriz bir ismi gündemine aldığı öne sürüldü. Siyah-beyazlıların, Panamalı genç savunmacının durumunu yakın takibe aldığı belirtildi. 22 yaşındaki stoperle Beşiktaş'ın yanı sıra Eintracht Frankfurt'un da ilgilendiği vurgulandı.

Haberin Devamı

Panama basınından El Siglo'da yer alan habere göre; Beşiktaş'ın Levski Sofia'da forma giyen Jose Cordoba'nun durumunu yakın takibe aldığı aktarıldı. Siyah-beyazlıların takibe aldığı genç stoper için Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt ile Yunanistan temsilcisi Panathinaikos'un da ilgisinin bulunduğu kaydedildi.

24 MAÇTA ŞANS BULDU

Bulgaristan ekibi Levski Sofia'da forma giyen Jose Cordoba bu sezon 24 resmi maçta şans buldu. 22 yaşındaki savunmacı bu süreçte 1 asist üretti. Jose Cordoba'nın Levski Sofia ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Genç stoperin güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

Independiente altyapısında yetişen Jose Cordoba daha sonra kiralık olarak Celta Vigo altyapısı ve Etar formaları giydi. Levski Sofia, 2022-2023 sezonu başında genç savunmacıyı 110 bin euro bedelle transfer etti. Jose Cordoba, Panama Milli Takımı'nda 10 maçta süre aldı.

Haberin Devamı

Yazarlar