Beşiktaş Beşiktaş'ın genç yıldızına Süper Lig'den iki talip! Transfer teklifi yapıldı

Beşiktaş'ın genç yıldızına Süper Lig'den iki talip! Transfer teklifi yapıldı

02.02.2023 - 18:21 | Son Güncellenme:

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı ancak son dönemde forma şansı bulmakta zorlanan genç yıldıza Süper Lig'den iki takım talip oldu. Antalyaspor ve İstanbulspor'un genç oyuncu için kiralama teklifini sunduğu kaydedildi.

Beşiktaşın genç yıldızına Süper Ligden iki talip Transfer teklifi yapıldı

Beşiktaş'ta transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde siyah-beyazlılarda forma şansı bulmakta zorlanan genç yıldıza iki talip birden çıktı. Şenol Güneş'in henüz kararını vermediği 21 yaşındaki oyuncu için İstanbulspor ve Antalyaspor'un devrede olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta ara transfer döneminde iki ayrılık yaşandı. Siyah-beyazlılarda forma şansı bulmakta zorlanan Francisco Montero, Bundesliga 2 ekibi Hamburg'a kiralandı. Hamburg ile Beşiktaş arasındaki anlaşmada satın alma opsiyonu maddesinin bulunduğu belirtildi. Almanya temsilcisinin Francisco Montero'nun sezon sonuna kadar olan maaşını ödeyeceği kaydedildi. Siyah-beyazlılardan ayrılan bir diğer isim Wout Weghorst oldu. Hollandalı santrforun kiralık sözleşmesi Burnley tarafından feshedildi. Wout Weghorst, sezon sonuna kadar Manchester United'a kiralandı.

ABOUBAKAR VE HADZIAHMETOVIC İMZALADI

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in transfer raporu doğrultusunda hareket eden kurmaylar takıma şu ana kadar iki takviyede bulundu. Siyah-beyazlılar, Al Nassr'dan ayrılan Vincent Aboubakar ile sözleşme imzaladı. Beşiktaş'ın bir diğer transferi Amir Hadziahmetovic oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaşın genç yıldızına Süper Ligden iki talip Transfer teklifi yapıldı

Siyah-beyazlılar, Bosna Hersekli orta saha için Konyaspor'a 3 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödedi. Konyaspor'a bir sonraki satıştan yüzde 20 pay verileceği belirtildi. Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.

EMRECAN UZUNHAN'A İKİ TALİP BİRDEN

Sporx'in haberine göre; Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in henüz gözüne giremeyen genç yıldıza Spor Toto Süper Lig'den iki takım kanca attı. Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor ve Fatih Tekke'nin çalıştırdığı İstanbulspor'un 21 yaşındaki stoperi kadrosuna katmak istediği vurgulandı. Emrecan Uzunhan için Antalyaspor ve İstanbulspor'un Beşiktaş'a sezon sonuna kadar kiralama teklifinde bulunduğu vurgulandı.

Beşiktaşın genç yıldızına Süper Ligden iki talip Transfer teklifi yapıldı

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in Emrecan Uzunhan'ın ayrılığı konusunda henüz kararını vermediği belirtildi. Tecrübeli teknik adamın raporuna göre; Beşiktaş'ın Antalyaspor ve İstanbulspor'un teklifine cevap vereceği kaydedildi.

2 MİLYON EUROYA İMZA ATTI

Beşiktaş, Emrecan Uzunhan'ı sezon başında İstanbulspor'dan 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna dahil etti. 21 yaşındaki savunmacı bu sezon siyah-beyazlılarda 6 maçta toplam 269 dakika sahada kaldı. Emrecan Uzunhan bu süreçte takım arkadaşlarına 1 gol pası verdi.

Haberin Devamı

21 yaşındaki oyuncunun sonraki satışından yüzde 50 payın İstanbulspor'a ödeneceği belirtildi. Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek genç savunmacının güncel piyasa değeri 2 milyon euro olarak gösteriliyor.