Beşiktaş Beşiktaş'ın Matias Vargas için yaptığı teklifin mali detayları belli oldu!

Beşiktaş'ın Matias Vargas için yaptığı teklifin mali detayları belli oldu!

21.07.2023 - 02:02 | Son Güncellenme:

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ın Shanghai Port'ta forma giyen Matias Vargas için sunduğu transfer teklifi belli oldu.

Beşiktaşın Matias Vargas için yaptığı teklifin mali detayları belli oldu

Jean Onana, Lyanco ve Daniel Amartey'le prensipte anlaşma sağlayan Beşiktaş'ın transferdeki yeni hedefi Matias Vargas. Siyah-beyazlıların Arjantinli oyuncu için sunduğu teklifin ayrıntıları netlik kazandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Matias Vargas için 3 milyon 500 bin euroluk bonservis talep eden Çin ekibine 3 milyon euroluk teklifini sundu. Siyah-beyazlılar, 26 yaşındaki kanat oyuncusuyla da anlaşma sağladı. Beşiktaş, Matias Vargas'la 2+1 yıllık sözleşme konusunda el sıkışırken, Arjantinli futbolcuyla senelik 2 milyon euro ödeneceği kaydedildi.

Matias Vargas bu sezon Çin temsilcisinde 12 maça çıktı ve 1 asist üretti. Shanghai Port ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2024'te sona erecek Arjantinli oyuncunun güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Velez Sarsfield altyapısında yetişen Matias Vargas daha sonra Espanyol ve Adana Demirspor formaları giydi. Shanghai Port, Espanyol'a 26 yaşındaki oyuncu için 4 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Matias Vargas, Arjantin Milli Takımı'nda 2 maça çıktı.

Haberin Devamı