Beşiktaş Beşiktaş'ın transfer teklifi ortaya çıktı! İtalyanlar duyurdu

Beşiktaş'ın transfer teklifi ortaya çıktı! İtalyanlar duyurdu

08.06.2022 - 19:28 | Son Güncellenme:

Valerien Ismael'in transfer raporu doğrultusunda çalışmalarına hız veren Beşiktaş'la ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İtalyan basını, siyah-beyazlıların tecrübeli santrafora transfer teklifi yaptığını duyurdu. İşte detaylar...

Beşiktaşın transfer teklifi ortaya çıktı İtalyanlar duyurdu

Beşiktaş'ta yeni sezon için transfer çalışmaları devam ederken öncelik hücum hattına verilecek takviyelere çevrildi. Siyah-beyazlıların tecrübeli santrafora transfer teklifini İtalyan basını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

SAVUNMAYA SAİSS HAMLESİ

Siyah-beyazlılar ilk transfer hamlesini savunmaya yaptı. Beşiktaş, Wolverhampton ile sözleşmesi sona eren Faslı stoper Romain Saiss ile 3 yıllık sözleşme konusunda prensip anlaşmasına vardı. Tecrübeli savunmacının milli takım kampının ardından İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

Beşiktaşın transfer teklifi ortaya çıktı İtalyanlar duyurdu

WEGHORST İDDİASI

Michy Batshuayi ile yola devam etmeyen Beşiktaş, sözleşmesi sona eren Cyle Larin ve Güven Yalçın'la da henüz anlaşma sağlayamadı. Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda kadrosuna iki golcü oyuncuyu katacak Beşiktaş'ın gündemine Wout Weghorst'un geldiği iddia edildi. 29 yaşındaki santrafor geçtiğimiz günlerde Championship'te mücadele edecek olan Burnley'den ayrılmak istediğini açıkladı.

Haberin Devamı

Hollandalı futbolcu ülkesinin basınına yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

Championship'te oynamayacağım konusunda Burnley ile daha önceden anlaşmıştık. Ancak kulüp kısa sürede Premier Lig'e dönmek istediği için beni takımda tutmak istiyor. Gelecek sezonki Dünya Kupası'nda yer alabilmem için göz önünde olmam ve yüksek performans gösterebilmem önemli.

Beşiktaşın transfer teklifi ortaya çıktı İtalyanlar duyurdu

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Wout Weghorst, Türkiye'den transfer teklifi aldığını da doğrulmaıştı. Tecrübeli santrafor, "Medyada çıkan her habere inanmamalısınız ama Türkiye, İngiltere ve Almanya'dan ilgi olduğu doğru. Öncelikle milli takıma odaklanacağım, daha sonra Burnley ile karar vereceğiz" diye konuşmuştu.

DJURİC'E TEKLİF YAPILDI

Beşiktaş'ın takıma iki santrafor transfer etmek istediği dönemde gündeme gelen bir diğer isim Milan Djuric olmuştu. İtalyan basını, tecrübeli golcü için Beşiktaş'ın transfer teklifi yaptığını açıkladı.

Salernitana News'te yer alan habere göre; Serie A temsilcisiyle olan sözleşmesi sona eren Bosna Hersekli golcüye siyah-beyazlılar teklifini iletti. Siyah-beyazlıların yanı sıra Salernitana'nın da 32 yaşındaki golcüyle yeni sözleşme imzalamak istediği belirtildi.

Beşiktaşın transfer teklifi ortaya çıktı İtalyanlar duyurdu

İNGİLİZLER DE DEVREDE

Beşiktaş'ın Salernitana'ya transfer konusunda önemli bir rakip olarak gösterildiği haberde tecrübeli futbolcu için İngiltere'den iki takımın da devrede olduğu kaydedildi. Bosna Hersekli oyuncu bu sezon Serie A'da 33 müsabakada forma giydi. Milan Djuric bu süreçte rakip fileleri 5 kez havalandırdı. Tecrübeli santrafor takım arkadaşlarına da 5 asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Messi, Neymar ve Mbappé kimyası