Beşiktaş Beşiktaş'ın transferde ısrarı sürüyor! Yıldız futbolcu forma giymeye hazır

Beşiktaş'ın transferde ısrarı sürüyor! Yıldız futbolcu forma giymeye hazır

22.02.2023 - 10:29 | Son Güncellenme:

Şenol Güneş yönetiminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş'ın yıldız futbolcu için ısrarı sürüyor. Siyah-beyazlı ekip, transferi tamamlamak için yeni planını devreye soktu.

Beşiktaşın transferde ısrarı sürüyor Yıldız futbolcu forma giymeye hazır

Giden ve gelen oyuncular ile Şenol Güneş yönetiminde ciddi bir kadro değişimi yaşayan Beşiktaş'ta çalışmalar sürüyor. Siyah-Beyazlılar, bir yıldız ismi daha kadrosuna katmak adına görüşmelerde bulunuyor.

Haberin Devamı

10 NUMARA MAXIM'E EMANET

Kartal’da teknik direktör Şenol Güneş, Gaziantep FK’dan kiralık olarak gelen Maxim’in hücum hattındaki yeteneklerinden en üst seviyede yararlanmak istiyor.

Beşiktaşın transferde ısrarı sürüyor Yıldız futbolcu forma giymeye hazır

Antalyaspor ile oynanacak erteleme maçında statü gereği forma giyemeyecek olan Rumen yıldızın, Ankaragücü ile 5 Mart’ta yapılacak karşılaşmada büyük olasılıkla sahada olacağı bildirildi. Teknik ekip, Maxim’i 10 numara pozisyonunda kullanacak.

BORINI'DE ISRAR SÜRÜYOR

Karagümrük’ün İtalyan sol kanat oyuncusu Fabio Borini’yi almak için bir süredir girişimlerde bulunan yönetim, pazarlıklarına devam ediyor. Borini için Jackson Muleka’yı takasta teklif eden Kartal, İstanbul temsilcisinden, artı 3 milyon Euro’luk karşı öneri almıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaşın transferde ısrarı sürüyor Yıldız futbolcu forma giymeye hazır

BEŞİKTAŞ FORMASI GİYMEYE HAZIR

Bu adıma olumsuz geri dönüş yapan Beşiktaş, bu kez Kevin N’Koudou kartını oynadı. Kartal, N’Ko udou’yu takasta kullanıp Borini’yi almak istiyor. İki futbolcunun da kulüpleriyle olan sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak. Borini, Beşiktaş forması giymeye hazır.

Adana Demirspor’un da talip olduğu N’Koudou ise İstanbul’da yaşamaktan mutlu olduğu için Karagümrük’e olumlu yanıt verebilir.