Beşiktaş Beşiktaş'ın yıldızı Onur Bulut, Azerbaycan'da hastaneye kaldırıldı!

Beşiktaş'ın yıldızı Onur Bulut, Azerbaycan'da hastaneye kaldırıldı!

13.05.2023 - 20:53 | Son Güncellenme:

Deprem felaketi nedeniyle oluşan yaraları sarmak amacıyla Azerbaycan'ın Sabah FK takımıyla karşı karşıya gelen Beşiktaş'ta Onur Bulut şoku yaşandı.

Beşiktaşın yıldızı Onur Bulut, Azerbaycanda hastaneye kaldırıldı

Beşiktaş, depremzede çocuklara okul projesi amacıyla oynanan maçta Azerbaycan ekibi Sabah FK ile karşı karşıya geldi. Anlamlı müsabakadan elde edilecek tüm gelirlerin okul projesine bağışlanacağı ifade edildi. Siyah-beyazlıların, Sabah FK ile oynadığı müsabaka 3-3'lük beraberlikle tamamlandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in ilk 11'de forma şansı verdiği Onur Bulut'tan kötü haber geldi. Siyah-beyazlıların tecrübeli sağ beki, Sabah FK maçının ardından hastaneye kaldırıldı. Tansiyonu düşen tecrübeli sağ bekin bu gece Azerbaycan'da kalacağı öğrenildi. Onur Bulut'un takım arkadaşlarından ayrı bir şekilde İstanbul'a döneceği kaydedildi.

29 yaşındaki oyuncu devre arasında kadroya dahil edildiği Beşiktaş'ta 8 maçta forma şansı buldu. Onur Bulut bu müsabakalarda 1 asist yapma başarısı gösterdi. Tecrübeli futbolcunun Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Onur Bulut'un güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro.

FSV Werdohl altyapısında futbola başlayan Onur Bulut daha sonra Oestrich-Iserlohn, Bochum, Freiburg, Braunschweig, Alanyaspor, Rizespor ve Kayserispor formaları giydi.

Haberin Devamı