Beşiktaş Beşiktaş'ın yıldızı Wout Weghorst'a Premier Lig devi talip! Menajerinden transfer açıklaması

Beşiktaş'ın yıldızı Wout Weghorst'a Premier Lig devi talip! Menajerinden transfer açıklaması

07.01.2023 - 20:58 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile oynadığı müsabakada fileleri havalandıran Wout Weghorst'un tribünlere 'güle güle' işareti yapması dikkat çekti. Hollandalı santrforun menajeri bu konu hakkında kısa süre içerisinde bir açıklama yaptı. Fransız basını, Wout Weghorst'un Premier Lig devine transfer olabileceğini yazdı.

Beşiktaşın yıldızı Wout Weghorsta Premier Lig devi talip Menajerinden transfer açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 18'inci haftasında Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı konuk ettiği maçta Wout Weghorst'un gol sevinci dikkat çekti. Tribünlere 'güle güle' işareti yapan Hollandalı santrfora, Premier Lig devinin talip olduğu ortaya çıktı. Wout Weghorst'un menajeri açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

Beşiktaş kurmayları sezon başında sürpriz bir kararlara Wout Weghorst'u kadrosuna dahil etti. Hollandalı santrfor için Burnley'e herhangi bir kiralama bedeli ödenmedi. Wout Weghorst'un sezon sonunda sona erecek anlaşmasında satın alma opsiyonu maddesi olduğu belirtildi.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Wout Weghorst'la ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Emre Kocadağ, Wout Weghorst'un sözleşmesindeki satın alma opsiyonunun 10 milyon euro olduğunu belirtti. Wout Weghorst, Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

Beşiktaşın yıldızı Wout Weghorsta Premier Lig devi talip Menajerinden transfer açıklaması

Hollandalı santrfor, Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile oynadığı müsabakada formda performansını devam ettirdi. Wout Weghorst, siyah-beyazlı formayla 8'inci kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Golcü oyuncu takım arkadaşlarına 4 asist yaptı. Wout Weghorst'un Kasımpaşa maçında attığı golün ardından tribünlere 'güle güle' işareti yapması dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

MENAJERİ KONUŞTU

Wout Weghorst'un bu sevinci sosyal medyada kısa süre içerisinde gündem oldu. Hollandalı santrforun menajeri Simon Cziommre, Fanatik'e konuştu. Wout Weghorst'un gol sevincine dair açıkalama yapan Simon Cziommre, "Her şey yolunda. Bir problem yok. Wout, sadece bir kutlama yaptı" ifadelerini kullandı.

Beşiktaşın yıldızı Wout Weghorsta Premier Lig devi talip Menajerinden transfer açıklaması

MANCHESTER UNITED İDDİASI

Fransız basınından Foot Mercato'da yer alan habere göre; Premier Lig devi Manchester United, Wout Weghorst'u transfer etmek için görüşmelere başladı. Kırmızı Şeytanlar'ın Hollandalı santrforu kadrosuna katmaya yakın olduğu kaydedildi.

Wout Weghorst'un teknik direktör Erik ten Hag'ın aradığı santrfor profiline uygun olduğu vurgulandı. Foot Mercato'nun haberinde; Hollandalı santrforun yanı sıra Vincent Aboubakar'ın da Manchester United'ın transfer listesinde olduğu belirtildi.

TAKİBE ALDI

The Athletic'in haberine göre; Manchester United, Wout Weghorst'u bu ay kiralamak için Burnley ile temasa geçti. Hollandalı oyuncunun, Premier Lig devini Instagram üzerinden takip etmeye başlaması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Weghorst ayrılıyor mu" sorusuna şu cevabı verdi:

Haberin Devamı

"Weghorst'un veda etmesi için seyirciyi selam vermesi yetmiyor aynı zamanda kulüple konuşması gerekiyor. İşin resmiyetinde öyle bir şey olmadı. Gelişmeyi ben de duydum ama henüz net değil."

30 yaşındaki santrforun Burnley ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Wout Weghorst'un güncel piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösteriliyor. Hollandalı oyuncu daha önce DETO, Willem II, Emmen, Heracles Almelo, AZ Alkmaar ve Wolfsburg formaları giydi.