Skorer Beşiktaşlılar gözdağı verdi

Beşiktaşlılar gözdağı verdi

27.08.2008 - 00:26 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Antalya’da yaşanan olaylara sert tepki gösterdi, açıklamasının son bölümünde 20 milyon siyah-beyazlı taraftarın buna karşılık verebileceği imasında bulundu.

Beşiktaşlılar gözdağı verdi

Antalya’da karşılaştıkları olaylardan dolayı Türk Futbolu adına büyük utanç duyduklarını belirten ve olayları şiddetle kınayan Beşiktaş Yönetimi, şöyle devam edildi:
Aslında bu çirkin ve sportmenlik dışı davranışlar sadece başkanımız ve yöneticilerimize değil, Beşiktaş ailesine ve büyük Beşiktaş camiasına yapılmış addedilmektedir. Bundan sonra oynayacağımız karşılaşmalarda başta güvenlik güçleri olmak üzere stadyumlardaki tüm görevlilerin Türk sporunun selameti açısından son derece tedbirli ve dikkatli olmasını beklediğimizi, yaşanacak muhtemel olaylara 20 milyonluk Beşiktaş Camiası olarak çok daha büyük ve sert tepki vereceğimizi kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.”

Sigaranın zararı!
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in Antalya Atatürk Stadı’nda yaşadığı saldırı için ilginç bir bahane geldi.  Antalyaspor’un “Miloş” lakaplı tribün liderlerinden Recep Güler, Demörören’e sigara nedeniyle saldırılmış olabileceğini söyledi. Beşiktaş Başkanı’nın yasak olmasına rağmen sigara içtiğini belirten Güler, “Yıldırım Demirören’e bir çakmak atıldı. Bu çakmağın sigara yasağına tepki için atıldığını sanıyorum” dedi.