Beşiktaş Beşiktaş'ta 3 puan kaybedildi! Eric Bailly - Burak Yılmaz krizi sona erdi

Beşiktaş'ta 3 puan kaybedildi! Eric Bailly - Burak Yılmaz krizi sona erdi

07.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Antalyaspor deplasmanında 3 puan bırakarak zirve yarışından biraz daha uzaklaşan Beşiktaş’ta Eric Bailly krizi aşıldı. Başkan Çebi uçakta görüştüğü Burak Yılmaz’dan detaylı bilgi aldı. Yılmaz kadro dışı talebinden vazgeçerken, Fildişi Sahilli stoper gece geç saatlerde özür mesajı paylaştı.

Beşiktaşta 3 puan kaybedildi Eric Bailly - Burak Yılmaz krizi sona erdi

Beşiktaş’ta yaşanan Eric Bailly krizi kısa sürede tatlıya bağlandı. Teknik Sorumlu Burak Yılmaz, Tayfur Bingöl’e yakışıksız davranışlarda bulunduğu gerekçesiyle Bailly’yi Antalyaspor maçının devre arasında oyundan alarak tribüne göndermişti. Başkan Ahmet Nur Çebi, İstanbul’a dönüş uçağında ve dün tesislerde Yılmaz’la özel görüşmeler gerçekleştirdi ve yaşananlarla ilgili detaylı bilgi aldı. Yılmaz toplantının ardından kadro dışı talebinden vazgeçerken, Bailly de uçak İstanbul’a indikten hemen sonra sosyal medya hesabından özür mesajı paylaştı.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz dün antrenman öncesi takımla yaptığı toplantıda, “Bana her şeyi söylemekte serbestsiniz ancak saha içinde veya soyunma odasında birbirinize herhangi bir konuda sert çıkmanızı kabul edemem” dedi. Eric Bailly, Yılmaz’ın bu sözleri üzerine Tayfur Bingöl, teknik heyet ve takım arkadaşlarından bir kez daha özür diledi.

Siyah-beyazlı takımda yaşanan kriz tarafların geri adım atmasıyla sona erdi. Buna göre Burak Yılmaz, 3 Aralık’ta gerçekleşecek kongreye kadar görevine devam edecek. Bailly de Bodo Glimt maçında takımdaki yerini alacak.

"BAŞIMIZI KALDIRIP MAÇA ODAKLANALIM"

Antalyaspor deplasmanında istemeden de olsa ciddi bir krize sebebiyet veren Eric Bailly gece geç saatlerde sosyal medya hesabından özür diledi. Yaşanan tatsız olaydan ve yenilgiden dolayı büyük üzüntü duyan Fildişi Sahilli stoper, “Kazanma isteği, bizi daha başarılı olmaya itiyor ve bizim de isteğimiz bu. Hepimiz kazanmak istiyoruz. Hatamdan dolayı teknik direktör, takım arkadaşlarım ve Beşiktaş ailesinden özür dilerim. Başımızı kaldırıp diğer maça odaklanalım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BURAK YILMAZ'A TARAFTAR TEPKİSİ

Teknik Sorumlu Burak Yılmaz, Eric Bailly ile Tayfur Bingöl arasında yaşanan tatsız olayı doğru yönetemediği gerekçesiyle yoğun eleştiri aldı. Siyah-beyazlı taraftarlar, Yılmaz’ın Antalyaspor deplasmanında ilk devrenin en başarılı ismi olan Bailly’yi oyundan alarak mağlubiyette başrolü oynadığını savundu. Sosyal medyada paylaşımlarda bulunan siyah-beyazlılar, Burak Yılmaz’ın maçtan sonra basit bir şekilde tatlıya bağlanabilecek olayı hiç gerek yokken büyütmesi nedeniyle hem maçın kaybedildiğini hem de oyuncuların çok zor durumda kaldığını ifade etti.