Beşiktaş Beşiktaş'ta 8 milyon euroluk pişmanlık! Ayrılık sezon sonuna kaldı

Beşiktaş'ta 8 milyon euroluk pişmanlık! Ayrılık sezon sonuna kaldı

24.03.2023 - 18:31 | Son Güncellenme:

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Süper Lig'de üst üste aldığı galibiyetlerle yukarı doğru bir tırmanışa geçti. Siyah-beyazlılarda, Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği oyuncuların artık forma şansı bulamıyor olması dikkat çekti. Beşiktaş'ta yıldız futbolcu için gelen 8 milyon euroluk transfer teklifinin kabul edilmemesinin pişmanlığının yaşandığı öğrenildi.

Beşiktaşta 8 milyon euroluk pişmanlık Ayrılık sezon sonuna kaldı

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in göreve gelmesinin ardından eldivenleri devreden Ersin Destanoğlu konusundaki pişmanlık ortaya çıktı. Siyah-beyazlıların 22 yaşındaki eldiven için gelen transfer tekliflerinin kabul edilmemesinin ardından yaşanan süreç netlik kazandı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Valerien Ismael ile sezona başlayan Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu, takım kaptanı olarak sahada yer alıyordu. Siyah-beyazlıların genç file bekçisi, Şenol Güneş'in göreve gelmesinin ardından bir anda yedek kulübesine çekildi.

Beşiktaşta 8 milyon euroluk pişmanlık Ayrılık sezon sonuna kaldı

Tecrübeli teknik direktör, kaleyi tamamen Mert Günok'a emanet etti. Mert Günok, Serik Belediyespor ve Şanlıurfaspor'a karşı Ziraat Türkiye Kupası'ndaki maçlar dışında Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in vazgeçilmezi oldu.

34 yaşındaki kaleci, bu sezon 15 maçta forma şansı buldu. Mert Günok'un eldivenleri devraldığı müsabakalarda siyah-beyazlılar kalesinde 12 gol gördü. Tecrübeli file bekçisi, 5 mücadelede ise rakiplerine gol şansı vermedi.

Beşiktaşta 8 milyon euroluk pişmanlık Ayrılık sezon sonuna kaldı

ERSİN'E GELEN TEKLİFLER KABUL GÖRMEDİ

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu sezon başında Avrupa'dan çok sayıda teklif aldı. Siyah-beyazlı kurmaylar, 22 yaşındaki eldivenin ayrılığına izin vermedi. Ersin Destanoğlu için gelen en yüksek teklifin 8 milyon euro olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta Mert Günok'un gösterdiği performans sonrası Ersin Destanoğlu pişmanlığı yaşandı. 1 Ekim 2022'de yeni sözleşme imzaladıktan sonra düşüşe geçen Ersin Destanoğlu, Mert Günok'un eldivenleri devralmasının ardından adeta yedek kulübesine hapsoldu.

Beşiktaşta 8 milyon euroluk pişmanlık Ayrılık sezon sonuna kaldı

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş'ta kurmaylar Ersin Destanoğlu'nun transferine izin vermediği için pişmanlık yaşamaya başladı. Siyah-beyazlıların 22 yaşındaki kalecinin önünü açma kararı aldığı vurgulandı.

Ersin Destanoğlu için Belçika'dan bazı kulüplerin ciddi şekilde devrede olduğu aktarıldı. Genç eldiven bu sezon 11 maçta şans buldu. Ersin Destanoğlu bu mücadelelerin 3'ünde gol yemedi ve kalesinde toplam 14 gol gördü.

Beşiktaşta 8 milyon euroluk pişmanlık Ayrılık sezon sonuna kaldı

Beşiktaş altyapısından yetişen Ersin Destanoğlu'nun sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 22 yaşındaki kalecinin güncel piyasa değeri 6 milyon 500 bin euro.