Beşiktaş Beşiktaş'ta Ante Rebic bekleniyor! Maliyeti belli oldu

Beşiktaş'ta Ante Rebic bekleniyor! Maliyeti belli oldu

29.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Uzun süredir görüşme halinde bulunduğu Ante Rebic’te önemli yol kat eden Beşiktaş’ın yıldız futbolcuyu iki gün içerisinde İstanbul’a getirmesi bekleniyor.

Beşiktaşta Ante Rebic bekleniyor Maliyeti belli oldu

Bu sezon transferde sessiz kaldığı için eleştirilen siyah-beyazlı yönetim, Hırvat sol kanat oyuncusu için her konuda uzlaşma sağladı. Bonservisi için Milan ile masaya oturan Beşiktaş, 500 bin euroya el sıkıştı. Bu rakamın bonuslarla birlikte 1.5 milyon euroya çıkacağı vurgulandı.

Haberin Devamı

İtalyan kulübü ayrıca başka bir takıma satılması durumunda kardan yüzde 20 pay alacak. Futbolcunun da, 2 senelik kontrat karşılığında yıllık 2.5 milyon euro alacağı dile getirildi. Birkaç gün içerisinde Türkiye’ye getirilecek olan futbolcu, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Beşiktaş’a imza atacak. Teknik Direktör Şenol Güneş de Rebic’in Konferans Ligi’ndeki ilk ön elemeye yetişmediğini söylemişti.

SAĞ KANAT DA MİLAN'DAN MI?

Beşiktaş’ın sağ kanat için Milan’dan Junior Messias ile ilgilendiği yazıldı. İtalya’dan Calciomercato’da yer alan habere göre, siyah-beyazlıların Messias için ilk planının kiralık almak olduğu vurgulandı. Ancak oyuncunun sözleşmesinin bitimine bir yıl kalması, kiralık gelme ihtimalini zayıflattı. Messias ile Torino’nun da ilgilendiği iddia edildi. Cruzeiro alt yapısından yetişen Brezilyalı futbolcunun, kariyerini hep İtalya’da sürdürdüğüne dikkat çekildi.

Haberin Devamı