Beşiktaş Beşiktaş'ta Ante Rebic'ten sonra bir bomba daha! Anlaşma sağlandı

Beşiktaş'ta Ante Rebic'ten sonra bir bomba daha! Anlaşma sağlandı

30.07.2023 - 19:13 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Her konuda anlaştığı Ante Rebic'i İstanbul'a getiren siyah-beyazlı ekip, bir yıldız futbolcuyla daha anlaşma sağladığı öğrenildi.

Beşiktaşta Ante Rebicten sonra bir bomba daha Anlaşma sağlandı

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını hızlandırdı. Son olarak anlaşma sağladığı Ante Rebic'i İstanbul'a getiren siyah-beyazlılar bir bomba daha patlattı. Alınan bilgiye göre Beşiktaş kurmayları, yıldız futbolcu ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

KADROYA 3 TAKVİYE YAPILDI

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon kiralanan Arthur Masuaku'nun bonservisinin alınmasının ardından takıma 3 takviye yapıldı. Siyah-beyazlılar, TFF 2. Lig ekibi Somaspor'dan Emrecan Bulut'u kadrosuna dahil etti.

Savunma kurgusuna eklenen isim Leicester City'den ayrılan Daniel Amartey oldu. Ganalı stoper için herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi. Lens forması giyen Jean Onana, 4 milyon euroluk bedelle takıma dahil edildi.

ANTE REBİC İSTANBUL'A GELDİ

Siyah-beyazlılar, İtalya Serie A ekiplerinden Milan'da forma giyen Ante Rebic'i İstanbul'a getirdi.

Havalimanında kendisini karşılaşmaya gelen Beşiktaşlı taraftarlara üçlü çektiren Rebic, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Rebic, "Buraya geldiğim için mutluyum. Arkadaşlarımla ve hocamla tanışmak istiyorum. 7 numaralı formayı giyeceğim. Gelmeden önce Vida ile konuştum. Gayet güzel konuştu. Her şey olumlu" ifadelerini kullandı"

Haberin Devamı

Beşiktaşta Ante Rebicten sonra bir bomba daha Anlaşma sağlandı

AYRILIKLAR YAŞANDI

Beşiktaş'ta sözleşmeleri sona eren Welinton, Nathan Redmond, Dele Alli, Atiba Hutchinson, Georges Kevin N'Koudou, Dele Alli, Tayfur Bingöl ve Alexandru Maxim ile yollar ayrıldı. Süper Lig devinde forma giymek istemeyen Romain Saiss, Katar ekibi Al Sadd'ın yolunu tuttu.

BÜYÜK ÖLÇÜDE ANLAŞMA SAĞLANDI

TRT Spor'un haberine göre Beşiktaş, Alex Oxlade-Chamberlain ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Siyah beyazlı kulüp, İngiliz oyuncunun sakatlık geçmişi nedeniyle sözleşmeye ek bir madde koymak istiyor.

Beşiktaşta Ante Rebicten sonra bir bomba daha Anlaşma sağlandı

AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Liverpool ile sözleşmesi sona eren ve şu anda kulüpsüz olan Alex Oxlade-Chamberlain, geleceği ile ilgili konuştu.

"HALA BAŞARI İSTİYORUM"

Mirror'a konuşan İngiliz yıldız, "Hala başarı istiyorum. Burada başarının tadına vardım. En iyi yıllarımı geçirdim. Yani eğer bir şansım olursa, böyle bir şeyi tekrar başarmanın kokusunu alabilirsem, ısırıp koparırım." dedi.

"İSTİKRARLI BİR ŞEKİLDE OYNAMAK İSTİYORUM"

Chamberlain, sözlerine, "Sanırım gidip mümkün olduğunca istikrarlı bir şekilde bir yerde oynamam gerekiyor. İnsanın 29 yaşında zirveye ulaştığını söylerler, bu yüzden gidip kendimi test etmek, bir yerlerde istikrarlı bir şekilde oynamak istiyorum" diye devam etti.

Haberin Devamı

29 yaşındaki futbolcu son olarak, "Hala açım ve enerjim olduğunu hissediyorum. Kanıtlamam gereken bir nokta olduğunu söylemekten hoşlanmıyorum ama benim tavrım hep bu oldu" sözlerini kullandı.

Beşiktaşta Ante Rebicten sonra bir bomba daha Anlaşma sağlandı