Beşiktaş Beşiktaş'ta ayrılığı duyurdu: Evini boşalttı! Tolga Ciğerci iddiasına cevap verdi

Beşiktaş'ta ayrılığı duyurdu: Evini boşalttı! Tolga Ciğerci iddiasına cevap verdi

30.05.2022 - 13:08 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda Ahmet Nur Çebi yeniden başkanlığa seçildi. Milliyet Gazetesi'nden Serdar Sarıdağ, Skorer TV'de siyah-beyazlı kulüpte yaşanan gelişmeleri aktardı.

Beşiktaş Kulübü'nün Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda Ahmet Nur Çebi 2777 oy alarak rakibi Fuat Çimen'i geride bıraktı ve yeniden başkanlığa seçildi. 

Haberin Devamı

Milliyet Gazetesi'nden Serdar Sarıdağ, Skorer TV'de siyah-beyazlı kulüpteki son gelişmeleri değerlendirdi.

Beşiktaşta ayrılığı duyurdu: Evini boşalttı Tolga Ciğerci iddiasına cevap verdi

İşte Serdar Sarıdağ'ın sözleri: "Seçimi kazanan Ahmet Nur Çebi yönetimini ve diğer aday Fuat Çimen'i tebrik ediyorum. Yeni kurullar geldi. Bu önemli. Artık yönetimi denetleyecekler. Çebi'nin başkan seçildiği gün, Lens, Adam Buksa'yı transfer etti. Tebrik ederim iyi oyuncu aldılar. Son vuruşlarda Batshuayi'den çok daha iyi.

'YÖNETİMİN SUÇU DEĞİL, ESKİ KONTRATLARIN SUÇU'

Lens gibi orta seviyeli kulüple Beşiktaş mücadele edemiyor. Yönetimin suçu değil, bu eski kontratların suçu. Beşiktaş, Dortmund'a giden Salih Özcan'ı elinden kaçırdı. Lens'lerden dolayı Salih'ler gelmedi.

Beşiktaşta ayrılığı duyurdu: Evini boşalttı Tolga Ciğerci iddiasına cevap verdi

'BEŞİKTAŞ TARAFTARI YÖNETİME SAHİP ÇIKMALI'

Haberin Devamı

Seçimde boş oylar vardı. Bu bir tepki. Çebi yönetiminin 3 kupası var. Sergen hocayı gitti aldı. Sergen Yalçın, tribünler ve camia için başka bir karakterdi. Kısıtlı kadroyla şampiyonluk yaşadı. Maaşlara ciddi katkı sağladı. Büyük başarı var. Neden Çebi'den memnun değiller? Ahmet Nur Çebi neden Trabzonlu? Saçma sapan bir şey. Dün seçimdeydim, bir sürü Trabzonlu kongre üyeleri vardı. Çebi, Süleyman Seba onaylı kongre üyesi. Camia içinde gereksiz bir kavga. Dışarıdan empoze ettiler. Çebi, camianın seçtiği bir lider. Beşiktaş taraftarı kendi yönetim kuruluna sahip çıkmalı. Bu diğer kulüplerin işine gelir. 'Bırakın kendi aralarında kavga etsinler' derler.  

'BEŞİKTAŞ'TA FUTBOL ÖZERK OLACAK'

Hakemlere karşı hiç de sessiz olmadılar. Transferde sıkıntılar var. Evet, bütçeye takılıyor. Beşiktaş Kulübü, taraftarla iletişim konusunda sıkıntı yaşıyor. Beşiktaş futbolda ayrı bir yapılanmaya gidiyor. Futbol özerk bir yapı haline gelecek. Aslan payı da özkaynak düzeni. Bu borcu başka türlü kapatamazsınız. Doğru planla 4-5 yıl içinde ancak kapatabilirsiniz. Her şey faize gidiyor. Bunların hepsi sabır ister. 

Valerien Ismael'in beğendiği genç oyuncular var. Yeni sezonda saha sonuçlarının iyi gitmesi yönetime kredi sağlar. Bazı unsurlar, Beşiktaş'ın yeni yapılanmada başarılı olmasını istemiyor. Bunların başında menajerler geliyor. Sezonu kurtarma planları uzun vadede yararlı olmuyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşta ayrılığı duyurdu: Evini boşalttı Tolga Ciğerci iddiasına cevap verdi

"CENK TOSUN 'SEVE SEVE GELİRİM' DEMİŞ"

Üretip satarak sportif başarı elde ederek daha iyi olur. Burak Yılmaz'a da ben 'hayır' demem. Cenk Tosun'la görüşülüyor. Sakatlığını atlattı. Aidiyet duygusuyla oynayacak, yerli bir oyuncu. Cenk Tosun para konuşmadı. 'Seve seve gelirim' demiş. Güven'le sözleşme uzatabilirsin. Trabzonspor, transferleri erken bitirdi, şampiyon oldu. Lens'le girdiğin yarışta Buksa'yı alamadın. Cüzdanın el vermedi. 

'CAICEDO LİSTEDE VAR'

Sönmüş yıldızlardan fayda gelmez. Kendi etrafını bile aydınlatamaz. Caicedo listede var. Takip ediyorlar. Golcü transferinde denge stratejisi uyguluyorlar. Listede 15 oyuncu olduğunu duydum. 

'TOLGA CİĞERCİ TRANSFERİ OLACAK GİBİ DURMUYOR'

Tolga Ciğerci kadro derinliği açısından geliyorsa şaşırmam. Milli Takım'da neden bu çocuğu almıyorlar diye tartışılmış. Tolga Türk pasaportu olduğu için tercih edilebilir. Ancak transfer olacak gibi durmuyor. Beşiktaş'ın Mert Çetin'le ilgilendiğine dair bir şey duymadım. Beşiktaş bir daha Pjanic, Vida tarzı oyuncu almaz. Ronald Koeman'a çok sallamıştım Pjanic konusunda, adam haklı çıktı. 

Haberin Devamı

Beşiktaşta ayrılığı duyurdu: Evini boşalttı Tolga Ciğerci iddiasına cevap verdi

'LARIN EVİNİ BOŞALTMIŞ, YURT DIŞINA GİDEBİLİR'

Valerien Ismael, Güven'e güveniyor. Takımda kalmalı. Hem sana maliyeti az. Hem de Türk pasaportlu. Aboubakar boşa çıkıyorsa, hiç düşünmeden gözüm kapalı alırım. Larin evini boşaltmış. Yurt dışına gitme ihtimali yüksek.

ABDÜLKERİM BARDAKÇI KONUSU  

Abdülkerim Bardakçı hem Fenerbahçe hem Beşiktaş hem de Trabzonspor'un gündeminde. Bu transfer için belirlenen bir ücret var, onu aştığı anda Beşiktaş masadan kalkacak. Atınç Nukan gündemde yok. Anlaşılan bir oyuncu var, Gedson Fernandes. Toplamda 6-7 transfer yapılacak. Alex Teixeira'ya şu anda gelen teklif yok. En çok gol pozisyonuna girilen dönem Önder Karaveli'nin dönemi. Futbolu bilmiyorlar. Önder hoca gitsin istiyorlardı. O dönemde Batshuayi çok gol kaçırdı. Atsa zaten bir sonraki sezonun hocası Önder Karaveli idi. Belki de Beşiktaş puan cetvelinde Fenerbahçe'nin üstünde ligi bitirebilirdi."   

Haberin Devamı

Yazarlar