Beşiktaş Beşiktaş'ta ayrılık! Kartal Kayra Yılmaz'ın yeni takımı...

Beşiktaş'ta ayrılık! Kartal Kayra Yılmaz'ın yeni takımı...

25.08.2022 - 15:54 | Son Güncellenme:

Siyah-beyazlı kulüp, genç oyuncusunun sözleşmesini 1 yıl uzatıp Süper Lig ekibine kiraladı.

Beşiktaşta ayrılık Kartal Kayra Yılmazın yeni takımı...

Beşiktaş'ta transferde hareketli saatler devam ediyor. Kerem Atakan Kesgin ve Dele Alli ile anlaşma sağlayan siyah-beyazlı kulüpte ayrılıklar da yaşanıyor.  Beşiktaş yönetimi, Kartal Kayra Yılmaz'ın sözleşmesini 2025 yılına kadar uzatırken, Süper Lig ekibi HangiKredi Ümraniyespor'a kiraladı. 

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada "Kulübümüz, Futbol Akademimizden yetişen profesyonel futbolcumuz Kartal Kayra Yılmaz’ın sözleşmesini 2024-25 sezonu sonuna kadar yeniledi. Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz ve Sportif Direktörümüz Ceyhun Kazancı, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya geldiği Kartal Kayra Yılmaz’a yeni dönemde başarılar diledi. Kulübümüzün sözleşme yenilediği Kartal Kayra Yılmaz, 2022-23 sezonu sonuna kadar HangiKredi Ümraniyespor’a geçici transfer oldu. Kartal Kayra Yılmaz’a yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız" denildi.

'KARTAL EVİNE YENİDEN HOŞGELDİN'

HangiKredi Ümraniyespor da "Kulübümüz, Beşiktaş JK takımından 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Kartal Kayra Yılmaz'ı 1 yıllık kiralık olarak renklerine bağladı. Kartal'a evine yeniden hoş geldin diyor, nice başarılar diliyoruz" ifadeleriyle transferi resmen duyurdu.

Haberin Devamı

1 ASİST YAPTI

Güncel piyasa değeri 1 milyon euro olarak gösterilen 21 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'de bu sezon 3 maçta da görev alıp 1 asist yaptı.