Beşiktaş Beşiktaş'ta Buducnost maçı ilaç gibi geldi! Santos çok memnun

Beşiktaş'ta Buducnost maçı ilaç gibi geldi! Santos çok memnun

25.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ta Karadağ liginin lideri karşısında alınan 5-1’lik galibiyet moralleri düzeltti. Aboubakar başta olmak üzere yedek oyuncuların ortaya koyduğu performans Santos’u bir hayli mutlu etti.

Beşiktaşta Buducnost maçı ilaç gibi geldi Santos çok memnun

Milli ara öncesi Trendyol Süper Lig’de çıktığı son üç maçı kaybeden Beşiktaş, Buducnost karşısında elde ettiği 5-1’lik galibiyetle moral depoladı. Ümraniye’de önceki gün konuk ettiği Karadağ liginin lideri karşısında baştan sona üstün bir futbol ortaya koyan Kartal; Gedson, Umut Meraş, Ghezzal, Aboubakar ve Worrall’ın golleriyle sonuca gitmişti.

Haberin Devamı

Güzel futbol ve farklı galibiyet siyah-beyazlı takıma ilaç gibi geldi. Savunmada Tayyip Talha, Emrecan Uzunhan, Worrall ve Umut Meraş başarılı performanslarıyla dikkat çekti. Orta sahada Gedson ve Demir Ege olumlu puan topladı. Hücum hattında ise Ghezzal, Aboubakar ve Muleka’nın yanı sıra ikinci yarıda oyuna giren Rebic göz doldurdu.

Siyah-beyazlı takımın maçtaki kazanma arzusu ve mücadelesi Teknik Direktör Fernando Santos’u bir hayli mutlu etti. Portekizli hocanın özellikle 90 dakika sahada kalan Aboubakar’ın performansından çok memnun kaldığı ve Kamerunlu golcüye sezonun kalan bölümünde daha fazla forma vermenin planlarını yaptığı bildirildi.

Yazarlar