Beşiktaş Beşiktaş'a Cyle Larin piyangosu!

Beşiktaş'a Cyle Larin piyangosu!

15.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’tan bedelsiz ayrılarak gittiği Club Brugge’de sıkıntılı günler geçiren Cyle Larin’in Dünya Kupası için Kanada Milli Takımı kadrosuna çağrılması, siyah-beyazlılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Beşiktaşa Cyle Larin piyangosu

Beşiktaş'a Cyle Larin'den müjdeli haber geldi. Siyah-beyazlı kulüple sözleşmesini tamamlayan ve yeni mukavele için anlaşamayan deneyimli forvet, sezon başında Belçika ekibi Club Brugge'e imza atmıştı. 

Haberin Devamı

Katar'daki Dünya Kupası'nda F Grubu'nda Belçika, Fas ve Hırvatistan ile mücadele edecek olan Kanada'da aday kadro duyuruldu. Beşiktaş'ın kaptanı Atiba Hutchinson ile eski siyah-beyazlı oyuncu Cyle Larin de aday kadroda yer aldı.Club Brugge'de performansıyla eleştirilere hedef olan ve forma şansı bulmakta zorlanan yıldız oyuncunun aday kadroya dahil edilmesi şaşkınlığa neden oldu.

SADECE BİR GOL ATABİLDİ

Bu sezon Belçika ekibinde 12 maçta boy gösteren Kanadalı futbolcu, toplam 345 dakika süre aldı. Sadece 1 gol katkısı sunabilen deneyimli oyuncu, Belçika Ligi'ndeki son iki karşılaşmada kadroya giremedi.

GÜNLÜK 10 BİN DOLAR 

Dünya Kupası’nı organize eden FIFA son iki sezon Beşiktaş’ta top koşturması nedeniyle Larin’in Katar’da geçireceği her gün için siyah-beyazlılara 10 bin dolar ödeyecek. Beşiktaş, Dünya Kupası’nda ter dökecek Atiba, Weghorst, Nkoudou ve Saiss için de FIFA’dan günlük 10’ar bin dolar ödeme alacak. 

Haberin Devamı