Beşiktaş Beşiktaş'ta Dusan Tadic transferinde geri sayım! İşte sözleşme şartları

Beşiktaş'ta Dusan Tadic transferinde geri sayım! İşte sözleşme şartları

15.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, önemli mesafe kat ettiği oyuncudan Ajax sorununu kendisinin çözmesini istedi ve muradına erdi. Kulübü ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Sırp oyuncunun kontratı feshedildi. Deneyimli yıldızın artık siyah-beyazlılara imza atması bekleniyor.

Beşiktaşta Dusan Tadic transferinde geri sayım İşte sözleşme şartları

ransferde çok titiz bir çalışma içerisinde olan Beşiktaş, Dusan Tadic konusunda büyük mesafe kat etti, transferi bitirme noktasına getirdi. Bonservis bedeli ödemek istemeyen siyah-beyazlılar, bu sorunu futbolcunun kendisinin halletmesini istedi.

Haberin Devamı

Hollanda’da Ajax forması giyen Sırp oyuncunun bir yıl daha sözleşmesi bulunması nedeniyle siyah-beyazlılar mesafeli bir duruş sergiledi. Ancak Tadic, Beşiktaş’ın, “Bonservis sorununu kendin çöz” talebini de kabul etti. Dün akşam saatlerinde de Ajax ile anlaşan Sırp yıldızın sözleşmesi resmen feshedildi. Ajax Kulübü de bir açıklama yaparak Tadic’e veda etti.

1 YILI OPSİYONLU 3 YILLIK SÖZLEŞME

Hücumda başta sol açık ve sağ açık olmak üzere her alanda görev yapabilen deneyimli futbolcunun çok yönlü olması, Teknik Direktör Şenol Güneş’in arzuladığı bir durumdu. Bu nedenle Sırp oyuncuya daha sıcak bakıldı. Kartal, 34 yaşındaki Tadic’e son bir yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık bir sözleşme önerdi.  Futbolculuğunun son dönemindeki bu teklif, tecrübeli futbolcunun da işine geldi.

Haberin Devamı

13 GOL, 21 ASİST

Futbol hayatının son dönemini Beşiktaş’ta geçirmek isteyen Dusan Tadic’in, Ajax ile bonservis sorununu çözmesinin ardından siyah-beyazlılarla yaptığı prensip anlaşması hayata geçecek ve transfer tamamlanacak. Tadic geçen sezon Ajax’ta 47 maçta 13 gol attı, 21 asist yaptı.

Yazarlar