Beşiktaş Beşiktaş'ta Emre Kocadağ'dan Galatasaray'a Ghezzal ve Rosier göndermesi!

Beşiktaş'ta Emre Kocadağ'dan Galatasaray'a Ghezzal ve Rosier göndermesi!

15.07.2023 - 19:04 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşta Emre Kocadağdan Galatasaraya Ghezzal ve Rosier göndermesi

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, siyah-beyazlıların transfer çalışmalarına dair konuştu. Galatasaray'ın Halil Dervişoğlu transferiyle ilgili gelen soru sonrası Emre Kocadağ, Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier'i örnek gösterdi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon transfer döneminde iyi hamleler yaptıklarını belirten Emre Kocadağ, "Devre arasında çok ciddi transferler yaptık. Aldığımız oyuncular, Türkiye'nin üst düzey oyuncuları. Bu transferler zaten gelecek sezona hazırlık anlamında yapılmıştı" dedi.

Siyah-beyazlıların transfer çalışmalarına dair konuşan Asbaşkan Kocadağ, "Bizim ikinci yarıda gösterdiğimiz performans, bu takımın oturduğunu bize gösteriyor. Teknik ekibimizin belirlediği bazı transferler var ve bunlar olacak. Konuşulan oyuncular, üst düzey oyuncular. Taraftarımız merak etmesin. Biraz sabır istiyoruz. İnşallah bizim beklediğimiz oyuncular olumlu yanıt verecek. Olumlu yanıt veren oyuncular var. Bunlar inşallah hafta başında takıma katılacak" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Halil Dervişoğlu hakkında süreci anlatan Emre Kocadağ, "Halil Dervişoğlu bizim planımızda olan bir isim değildi. Babası, oğlunun bize gelmek istediğini söylüyor. Biz şartlarımızı sunduk, oyuncunun beklentisi bize uymadı. Şenol hocamız son açıklamasıyla bu konuya nokta koymuş oldu. Kendisi bazen öyle bir laf ediyor ki; lafı gediğine koyuyor" açıklamasını yaptı.

Emre Kocadağ şu şekilde devam etti:

"Dün akşam itibarıyla oyuncunun babasının yeniden duygusal bir yaklaşımı oldu ve hocamızı, Ceyhun Kazancı'yı aradı. Teknik heyetimize bu konuyu aktarıp oyuncuya dönüldüğünde diğer takımla ilgili gelişmeler olduğunu gördük."

Galatasaray'a göndermede bulunan Emre Kocadağ, "Kendilerinin Ghezzal ve Rosier'e de ilgisi vardı. Gedson transferiyle onlara iyi bir ders verdiğimizi düşünüyoruz. Beşiktaş, ihtiyacı olan bir oyuncuyu hiçbir şeye bakmadan alır. Halil, Beşiktaş'ın ihtiyacı olan bir oyuncu değildi" dedi.

Dusan Tadic transferini yorumlayan Emre Kocadağ, "Tadic çok büyük bir yıldız. Ajax için bir efsane. Bir temasımız olduğu doğru ancak oyuncuya çok ciddi talipler var. Biz de teklif verenlerden biriyiz" diye konuştu.

Roberto Pereyra'yla ilgili soruya Emre Kocadağ, "Roberto Pereyra ilgilendiğimiz bir oyuncu. İnaşllah olumlu sonuçlanacak diye düşünüyorum. Bizim belirlediğimiz noktada biterse, olumlu bitecektir" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Emre Kocadağ son olarak Romain Saiss'le ilgili, "Saiss bizim için değerli bir oyuncu, takımda kalmasını arzu ediyoruz. Redmond bize dönüş yapmadı, alternatiflere bakıyoruz" ifadelerini kullandı.