Beşiktaş Beşiktaş'ta Fernando Santos taraftarlardan özür diledi!

Beşiktaş'ta Fernando Santos taraftarlardan özür diledi!

11.03.2024 - 23:17 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Gaziantep FK'ya 2-0 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.

Süper Lig'in 29'uncu haftasında Gaziantep FK deplasmanından 2-0 mağlup ayrılan Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Mücadeleyi değerlendiren Santos, “Rakibimiz bugün bizden daha iyi oynadı. Savunmada daha iyiydiler ve bizim hatalarımızdan faydalandılar. Mağlubiyetten sorumlu öncelikli olarak benim ve taraftardan özür dilerim. Rakibimiz daha çalışkandı ve hatalarımızdan faydalandı. Biz de fırsat yakaladık ama yeterli değildi. İkili mücadelelerde rakibimiz bizden iyiydi. Kazanmak adına iyi performans sergilememiz ve tempolu oynamamız gerekiyor” dedi.

Geçen hafta Galatasaray karşısında ilk yarıyı mağlup kapattıklarını ama ikinci yarı baskılı oynadıklarını hatırlatan Santos, “Maalesef bugün aynısını yapamadık. Büyük takım olarak öne oynamanız, ikili mücadeleleri kazanmamız ve gol bulmamız gerekiyor. Bazı maçlarda bunu yaptık ama bugün bunu yapamadık. Bugün kopuk ve bireysel oynadık. Daha önceki haftalarda iyi oynamadan kazandığımız zamanlar olmuştu bugün böyle bir şey de olmadı” diye konuştu.

Haberin Devamı

Santos, kötü gidiş nedeniyle üzerinde baskı hissedip hissetmediği yönündeki soruyu ise, “Üzerimde herhangi bir baskı hissetmiyorum. Beşiktaş’ı daha iyi noktaya getirebilmek adına üzerimde bir baskı hissediyorum. İyi yapmadığımız şeyleri değiştirmemiz lazım ve bu konuda sorumlu benim” şeklinde cevapladı.

Yazarlar