Beşiktaş Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan Galatasaray planı! 3 yıldız kulübeye

Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan Galatasaray planı! 3 yıldız kulübeye

23.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın teknik patronu, Galatasaray derbisinde mutlaka sahada olmasını istediği ceza sınırındaki oyunculardan Semih, Gedson ve Masuaku’yu İstanbulspor maçında yedeğe çekmenin planlarını yapıyor.

Beşiktaşta Fernando Santostan Galatasaray planı 3 yıldız kulübeye

Konyaspor galibiyetiyle moral depolayan Beşiktaş pazar günü deplasmanda son sıradaki İstanbulspor’la karşılaşacak. Kartal 28 Şubat Çarşamba günü ise Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Konyaspor’u konuk edecek.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı takımda İstanbulspor maçı öncesi tam 8 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Semih Kılıçsoy, Gedson Fernandes, Arthur Masuaku, Necip Uysal, Jonas Svensson, Daniel Amartey, Bakhtiyar Zaynutdinov ve Demir Ege kart görmeleri durumunda 3 Mart Pazar günü Galatasaray ile oynanacak dev derbide cezalı duruma düşecek.

Teknik Direktör Fernando Santos’un hem kendileri için çok önemli olan kupa maçı hem de derbiyi düşünerek ceza sınırındaki bazı isimleri İstanbulspor karşılaşmasında yedek soyundurmanın planlarını yaptığı belirlendi. Portekizli hocanın özellikle Semih Kılıçsoy, Gedson Fernandes ve Arthur Masuaku’yu korumaya alabileceği öğrenildi.

Semih, Gedson ve Masuaku’yu kupa maçında ve derbide 11’de oynatmak isteyen Santos’un bu oyuncuları pazar günü kulübeye çekmenin hesaplarını yaptığı ifade edildi. Fernando Santos bu planını uygularsa İstanbulspor maçında Bakhtiyor, Salih ve Aboubakar’ın ilk 11’de yer alması bekleniyor.

Yazarlar