Beşiktaş Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan kadro dışı ve Quaresma cevabı

Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan kadro dışı ve Quaresma cevabı

10.01.2024 - 16:41 | Son Güncellenme:

Fatih Karagümrük'le karşılaşacak Beşiktaş'ta Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, kadro dışı kalan oyuncular, Santos'un teknik ekibi ve transferler hakkında bilgi verdi.

Beşiktaşta Feyyaz Uçardan kadro dışı ve Quaresma cevabı

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, siyah-beyazlı takımının idmanı esnasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

TRANSFER AÇIKLAMASI
"Transfer çalışmaları devam ediyor. Devam edecek. Birkaç mevkide daha transfer yapmamız gerekiyor. O konuda bir sıkıntı yok. İsim verince futbolcuları ve kulüpleri zor durumda bırakıyoruz. Çalışmalar devam ediyor.

KADRO DIŞI KALANLAR İÇİN TEKLİFLERE AÇIĞIZ
"Hocamızla konuştuk. Her oyuncuyla ilgili bilgilendirdik. Duruma göre karar verecektir. Hocanın her kararına saygılıyız. Kadro dışı olan oyuncularla ilgili tekliflere açık olduğumuzu söylemiştik. Olursa değerlendireceğiz."

Serdar Topraktepe'nin Fernando Santos'un ekibinde yer alacağını belirten Uçar şunları söyledi: Fernando Santos bize bir jest yaptı. Serdar hocamızın ekibinde yer alabileceğini söyledi. A takımda yardımcı hocalardan biri olarak devam edecek. Performans antrenörümüz Miguel de yer alacak.

Haberin Devamı

QUARESMA CEVABI
"Şu anda daha öncelikli konularımız var. Hocamızın böyle bir düşüncesi ve tasarrufu varsa mutlaka değerlendiririz."

Yazarlar