Beşiktaş Beşiktaş'ta flaş karar! N'Sakala kadro dışı bırakılıyor

Beşiktaş'ta flaş karar! N'Sakala kadro dışı bırakılıyor

14.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın Trabzonspor’a yenildiği maçtan sonra Yusuf Sarı’nın sosyal medya paylaşımını beğenen deneyimli sol bek, yönetim tarafından kadro dışı bırakılıyor

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Kartal’da Lens, Douglas ve Ljajic’in ardından Fabrice Nsakala’nın da kadro dışı bırakılabileceği ortaya çıktı.

Gözden düşen Demokratik Kongolu sol bekin, Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldukları maçtan sonra bordo-mavili futbolcu Yusuf Sarı’nın yaptığı paylaşımı beğenmesi bardağı taşıran son damla oldu. Yusuf Sarı, Vodafone Park’ta kazandıkları maçın ardından kişisel sosyal medya hesabından, “Bravo takım! Bu şehri gururlandırmaya devam edeceğiz! Yolumuz uzun ama biz inanıyoruz! Olacak inşallah” paylaşımında bulunmuştu.

Nsakala’nın bu paylaşımı beğenmesi Beşiktaş taraftarını adeta çileden çıkarırken, siyah-beyazlı yönetimi de harekete geçirdi. Yöneticilerin, “Neden böyle bir davranışta bulundun?” sorusuna, Nsakala’nın, “Yusuf Sarı benim arkadaşım, ondan beğendim” karşılığını verdiği belirlendi. Siyah-beyazlıların ise “Böyle bir zamanda mı yapılır! Daha önce de Yusuf’un paylaşımlarını beğeniyor muydun? Takım yenilmiş, bütün camia, taraftar üzülmüşken bu yaptığın doğru bir şey mi?” diyerek deneyimli oyuncuya sert tepki gösterdiği belirlendi.

Nsakala’nın davranışını anlamsız bulan yönetimin, Sergen Yalçın’ın onay vermesi halinde oyuncuyu kadro dışı bırakacağı öğrenildi. Maddi konularda anlaşma sağlanması halinde Nsakala’nın sözleşmesinin devre arası fesh edileceği de kaydedildi.

Haberin Devamı

Formayı unuttu

Fabrice Nsakala, Beşiktaş’ın Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta 1 dakika bile süre alamadı. Teknik Direktör Sergen Yalçın, Sivasspor maçında yedek soyundurup forma vermediği tecrübeli oyuncuyu; Başakşehir, Galatasaray, Hatayspor ve Trabzonspor ile oynanan müsabakalarda kadroya dahil etmedi.