Beşiktaş Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst derken ters köşe! İşte yeni aday

Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst derken ters köşe! İşte yeni aday

06.01.2024 - 08:10 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'un teknik ekibini henüz toparlayamaması sonrası flaş bir karara imza atıldığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların yeni teknik direktör adayı belli oldu.

Beşiktaşta Giovanni van Bronckhorst derken ters köşe İşte yeni aday

Rıza Çalımbay'la yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı. Bruno Genesio sonrası Giovanni van Bronckhorst'a yönelen siyah-beyazlıların, Hollandalı teknik adamla ilgili yaşanan pürüzler sonrası yeni bir hamlede bulunduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin Giovanni van Bronckhorst'un teknik ekibini bir türlü toparlayamaması sonrası Mircea Lucescu'ya yöneldiği aktarıldı. A Spor'un haberine göre; Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, kendisine verilen sürede ekibini bir türlü toparlayamayan Giovanni van Bronckhorst ile görüşmelerini noktaladı.

Haberin Devamı

YENİ ADAY LUCESCU

Giovanni van Bronckhorst'un yardımcısı olarak göreve gelmesi beklenen Jean Paul van Gastel için NAC Breda'dan bir türlü izin gelmemesi sonrası bu hamlenin yapıldığı kaydedildi. Siyah-beyazlıların bu gelişme sonrası Mircea Lucescu için harekete geçtiği vurgulandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın Mircea Lucescu ile telefonda bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. Siyah-beyazlıların bu görüşmeden olumlu sinyaller aldığı kaydedildi.

Beşiktaşta Giovanni van Bronckhorst derken ters köşe İşte yeni aday

Samet Aybaba'nın Romanya'ya giderek, 78 yaşındaki teknik adamla bugün masaya oturacağı ve yüz yüze görüşeceği aktarıldı. Mircea Lucescu ile anlaşma sağlanması halinde, ikilinin birlikte Türkiye'ye döneceği vurgulandı.

Beşiktaş'ta yönetimin Rizespor maçına Mircea Lucescu ile çıkmayı planladığı kaydedildi.

FEYYAZ UÇAR: HEDEFİMİZ RİZESPOR MAÇINA YETİŞTİRMEK

Beşiktaş'ta futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Feyyaz Uçar, Kasımpaşa maçından sonra yaptığı açıklamada yeni teknik direktörü Rizespor maçına yetiştirmeyi planladıklarını belirtmişti.

Feyyaz Uçar şu ifadeleri kullanmıştı: "Hedefimiz yeni hocayı Çaykur Rizespor maçına yetiştirmek. Zaten yakınız hoca konusunda. Takvim de bizi biraz zorladı. Devre arasının bu kadar kısa olması elimizi zorlaştırdı. Yetişirse Çaykur Rizespor maçına, yetişmezse bir sonraki maçımıza yeni hocamızla çıkacağız."

Haberin Devamı

Yazarlar