Beşiktaş Beşiktaş'ta iki ismin bileti kesildi! Sezon sonunda ayrılıyorlar

Beşiktaş'ta iki ismin bileti kesildi! Sezon sonunda ayrılıyorlar

13.03.2024 - 08:45 | Son Güncellenme:

Ara transferde yaptığı hamleler sonrası kadrodaki değişim sürecini yaz aylarında da sürdürmek isteyen Beşiktaş'ta ayrılıklar kapıda. Siyah-Beyazlılar'da iki yıldız oyuncunun bileti kesilmiş durumda.

Beşiktaşta iki ismin bileti kesildi Sezon sonunda ayrılıyorlar

Beşiktaş, ara transfer döneminde kadrosuna yaptığı eklemeler ile dikkat çekmişti. Kadrodaki dönüşüm, yaz aylarında da tüm hızıyla devam edecek. Siyah-Beyazlılar'da yapılacak transferler kadar kadroda yer alan yıldızların durumları da merak ediliyor. Beşiktaş, yollarını ayıracağı isimleri belirlerken sözleşmesi bitecek olan yıldızlar konusunda da karar verilmiş durumda. 

Haberin Devamı

SANTOS KALMALARINI İSTEDİ

Beşiktaş’ta Salih Uçan ve Cenk Tosun’un takımda kalıp kalmayacağı merak konusu... Teknik direktör Fernando Santos her iki oyuncunun da takımda kalması istedi. Portekizli teknik adamın raporu doğrultusunda yönetim iki oyuncuyla masaya oturdu. Geçen hafta yapılan görüşmelerde rakam konuşulmadı. Ancak yönetim teklifini iki futbolcuya ileteceğini söylemişti. Siyah Beyazlılar, bu hafta içerisinde yeni sözleşme teklifini oyunculara iletecek. Maddi konulardaki pürüzlerin de bu teklifin ardından çözülmesi bekleniyor.

İKİ YILDIZIN BİLETİ KESİLDİ!

Rachid Ghezzal, Beşiktaş’ın yaşadığı son şampiyonlukta ciddi pay sahibi oldu. Ancak sonrasında ayak tabanından yaşadığı sakatlık, onun kariyerini çıkmaza soktu. Uzun süre sahalardan uzak kalması sonrası geri döndüğü takımda etkisiz görüntü sergileyen Ghezzal’la sezon sonunda yollar kesin olarak ayrılacak. Ghezzal’a ek olarak Ante Rebic’in de bileti kesilecek.

Yazarlar