Beşiktaş Beşiktaş'ta imza günü

Beşiktaş'ta imza günü

15.08.2013 - 16:54 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, yeni transferleri Pedro Franco, Atiba ve Eneramo'ya imza töreni düzenledi.

Beşiktaşta imza günü

Beşiktaş yeni transferleri Michael Eneramo, Pedro Franco ve Atiba Hutchinsoniçin imza töreni gerçekleştirdi.
Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan imza törenine Beşiktaş Futbol Direkötürü Önder Özen de katıldı ve 3 futbolcu hakkında şu bilgileri verdi:
"Kamuoyuna yeni transferlerimizi tanıtmak için buradayız. Öncelikle Pedro Franco'yu scout ekibimiz buldu. Pedro Franco'nun yatırım yapılabilir bir futbolcu olduğuna karar verdik ve bu transferi bitirdik. 5 senelik anlaşma alışılagelmişin dışında bir sözleşme süresi.Ancak gelişme potansiyeli olduğu için gelecek transfer dönemlerinde bize büyük katkı sağlayacaktır. Haziran'da başlayan görüşmeler kolay geçmedi.Genç bir futbolcu olduğu için ve bize katkı yapabileceği için başkanımızda çok istekliydi.
Gelecek sezonlarda transfer dönemlerinde bize büyük katkı sağlayacak. Atiba'nın transferi de uzun zaman aldı. Slaven Bilic çok istedi. Semih Usta ve Erdal Torunoğulları çok yoğun çaba sarfettiler. PSV'de sağ bek olarak oynadı ancak Rize maçında orta sahada neler yapabileceğini gördük. Bana göre çok doğru bir transfer oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Eneramo'ya gelince 24 yaşından itibaren Nijerya milli takımında düzenli oynuyor. Eneramo'yu Sivasspor'dan daha komplike kullanabileceğiz"
İmza töreninde konuşan futbolcularda Eneramo; "Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Süper Lig'de hali hazırda iki yıllık deneyimim var. Böyle büyük bir kulubün parçası olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum.Sağlık dururmumla ilgili endişe verici bir durum yok.Kendimi iyi hissediyorum.Bir iki hafta içinde tam anlamıyla antrenmanlara katılacağım. benim için oyun sisteminde tek veya çift forvet fark etmiyor. Her iki şekilde de oynayabilirim. Amokachi oynarken ben çok küçüktüm ama hatırlıyorum keza Pascal da burada Beşiktaş taraftarı için çok önemli. Ben de bu bilinç doğrultusunda bu statüyü yakalamaya çalışacağım.Ayrıca bu sezonun bizim için farklı olacağına inanıyorum.Çünkü çok çalışıyoruz avrupa da ve ligde zaferler yaşayacağız" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş'ın bir diğer yeni transferi Atiba Hutchinson da imza töreninde Beşiktaş'ta olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirerek "Böylesine büyük bir kulübün parçası olmaktan çok mutluyum. Buraya gelmeden önce de Beşiktaş hakkında bilgilere sahiptim.Genç ve tecrübeli oyuncular ile iyi bir karma oluşturduk.Bu bizim için büyük bir avantaj olacak.Bir an önce maçlara başlayıp başarılar ve kupalar kazanmak istiyorum.Yüzde yüzümü gerek antrenmanlarda gerek maçlarda göstererek takımdaki yerimi sağlamlaştıracağım.Buradaki rolüm gereği önceliğim savunmaya yardım etmek olacak.Dikkatli ve akıllı bir şekilde hücuma da çıkabilirim.TFF nin kararı da takım içindeki rekabet gibi olacak.Tribünde oturmamak için elimden geldiği kadar çalışacağım.
Beşiktaş'ın Kolombiyalı yeni transferi Pedro Franco ise Beşiktaş'ın kendisini transfer ettiği için çok mutlu olduğunu dile getirerek "Böylesine büyük bir kulübün parçası olmak heyecan verici.Öncelikli hedefim daha çok gelişim göstermek.Takım savunması on bir kişinin birlikte yaptığı aktivitedir.KamPlardan bu yana bunun için uğraşıyoruz.Burada öncelikle takım dengesini sağlamaya yoğunlaşmalıyım.Çünkü defansın göbeğindeyim.Korner ve duran toplarda strateji gereği ileriye çıkıyorum ve gol atarak takıma daha fazla katkı sağlamak istiyorum." dedi.
YARIN 7 İMZA VAR
Beşiktaş'ta yarın ise yeni transferler Tolga Zengin, Sezer Öztürk, Günay Güvenç, Gökhan Töre, Serdar Kurtuluş, Ömer Şişmanoğlu ve kaleci antrenörü Jose Sambade için imza töreni gerçekleştirilecek.

Yazarlar