Beşiktaş Beşiktaş'ta Jackson Muleka'ya Süper Lig'den talip çıktı!

Beşiktaş'ta Jackson Muleka'ya Süper Lig'den talip çıktı!

25.01.2024 - 19:35 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Jackson Muleka'ya Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un talip olduğu iddia edildi.

Beşiktaşta Jackson Mulekaya Süper Ligden talip çıktı

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta Jackson Muleka ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandığı öne sürüldü. Siyah-beyazlıların, Demokratik Kongolu santrforuna Konyaspor'un ilgi gösterdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Konyaspor'un Jackson Muleka transferi için Beşiktaş ile görüşme gerçekleştirdiği vurgulandı. Konya'nın Sesi'nde yer alan habere göre; Beşiktaş'ın Demokratik Kongolu forvet için 4 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği aktarıldı.

Siyah-beyazlıların, Jackson Muleka'nın yarım sezonluk kiralık önerisine sıcak bakmadığı belirtildi. 24 yaşındaki santrfor bu sezon Beşiktaş'ta 32 maça çıktı. Tecrübeli futbolcu bu süreçte 5 gol sevinci yaşadı.

Jackson Muleka'nın Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 24 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 4 milyon 200 bin euro.

Ecofoot Katumbi'de futbola başlayan Jackson Muleka daha sonra TP Mazembe, Standard Liege ve Kasımpaşa'da oynadı. Beşiktaş, 2022-2023 sezonu başında 3 milyon 350 bin euro bonservis bedeliyle Demokratik Kongolu forveti renklerine bağladı.

Haberin Devamı

Jackson Muleka, Demokratik Kongo Milli Takımı'nda 15 maça çıktı. 24 yaşındaki forvet bu süreçte 3 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar