Beşiktaş Beşiktaş'ta Joe Worrall'ın opsiyon maçı! Son karar verilecek

Beşiktaş'ta Joe Worrall'ın opsiyon maçı! Son karar verilecek

08.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın İngiliz stoperi cezalı Colley’in yokluğunda Gaziantep’te 11’de görev yapacak. Siyah-beyazlılar beklentilere yanıt verememesi halinde Worrall’ın satın alma opsiyonunu kullanmayacak.

Beşiktaşta Joe Worrallın opsiyon maçı Son karar verilecek

Kartal’ın ara transferde Premier Lig ekibi Nottingham Forest’ten satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı Joe Worrall, Gaziantep FK deplasmanında ilk 11’de yer alacak. Teknik Direktör Fernando Santos, Galatasaray derbisinde kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Omar Colley’in yokluğunda büyük olasılıkla İngiliz stopere şans tanıyacak.

Haberin Devamı

Worrall, Kartal’ın Kayserispor’la deplasmanda golsüz berabere kaldığı maçta 90 dakika görev yapmıştı. Ancak Santos daha sonra Konyaspor, İstanbulspor ve Galatasaray’la oynadıkları karşılaşmalarda deneyimli futbolcuya görev vermedi. Worrall, Konyaspor’la oynanan kupa maçında da forma giymedi.

İngiliz futbolcu, Gaziantep deplasmanında büyük olasılıkla Beşiktaş’taki geleceğini belirleyecek bir sınav verecek. Worrall başarılı bir performans sergilemesi halinde teknik heyetin gözüne girmeyi başaracak.

Siyah-beyazlı yönetimin kritik müsabakada beklentilere yanıt verememesi halinde tecrübeli futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanmayacağı ifade edildi. Worrall opsiyonun kullanılmaması durumunda sezon sonu Kartal’dan ayrılarak Nottingham Forest’e geri dönmek zorunda kalacak.

Haberin Devamı

SALİH UÇAN YETİŞMİYOR

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında pazartesi günü Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş hazırlıklarını sürdürdü. Siyah-beyazlı futbolcuların ısınma koşusu ve pas programından sonra taktik ağırlıklı çift kale maç yaptığı aktarıldı.

Kartal’da tedavisine devam edilen Salih Uçan ile eşinin doğum yapacak olması nedeniyle Portekiz’e giden Al Musrati idmanda yer almadı. Salih’in Gaziantep maçında forma giyemeyceği bildirildi. İstanbul’a bugün dönecek olan Al Musrati ise karşılaşmada takımdaki yerini alabilecek.

Yazarlar