Beşiktaş Beşiktaş'ta Josef de Souza gitti! Alexandru Maxim geldi

Beşiktaş'ta Josef de Souza gitti! Alexandru Maxim geldi

18.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ta beklenen transfer hamlesi dün gerçekleşti. Josef de Souza’nın sözleşmesi feshedilirken, Gaziantep FK’dan Maxim’in kiralandığı TFF’ye bildirildi.

Beşiktaşta Josef de Souza gitti Alexandru Maxim geldi

Ara transfer döneminde çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, son olarak Gaziantep FK’dan kiralık olarak Maxim’i kadrosuna kattı. Siyah-beyazlılar dün önce Beijing Guoan ile iki yıllık anlaşma sağlayan Josef de Souza’nın sözleşmesinin feshedildiğini Türkiye Futbol Federasyonu’na resmen bildirdi. Bu gelişmeden bir kaç saat sonra da Beşiktaş, Gaziantep FK’dan Maxim’in kiralandığını TFF’ye iletirken tecrübeli oyuncunun lisansı çıkarıldı.

Haberin Devamı

‘Koç’tan özür diliyorum’

Josef de Souza, Instagram’dan yaptığı canlı yayınla eski takımı Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. Souza, “Fenerbahçe bana Türkiye’nin kapılarını açan ilk kulüp oldu. Ben Beşiktaşlıların sevdiği Souza isem burada Fenerbahçe’nin büyük payı var. Beni getiren Aziz Yıldırım ve Vitor Pereira’ya ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Josef ayrıca, “Ali Koç’tan özür diliyorum. Birçok kez farklı mekanlarda karşılaştık. Bana çok kızdığını biliyorum. Bana alındı ve benimle konuşmadı. Bana selam dahi vermedi. Onu da kırdıysam çok özür diliyorum” dedi.

Çebi’den, Adana Demir’e ziyaret

Depremin etkilediği kentlere giden Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Adana Demirspor’u da ziyaret etti. Buluşmada ayrıca Asbaşkan Serhan Çetinsaya, Dernekler ve Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bayrak, Vodafone Park Stat ve Taraftar İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bilgihan Sürmen ile Kartal Yuvası ve Yerel Yönetim İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Şenol da yer aldı. Çebi, Adana Demir 2. Başkanı Remzi Kar’a geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Haberin Devamı