Fenerbahçe Beşiktaş'ta kadro dışı kalmıştı! Fenerbahçe peşinde

Beşiktaş'ta kadro dışı kalmıştı! Fenerbahçe peşinde

17.11.2022 - 11:32 | Son Güncellenme:

Ara transfer döneminde savunmaya takviye yapması beklenen Fenerbahçe harekete geçti. Sarı-lacivertli kulübün, eski Beşiktaşlı futbolcunun peşine düştüğü iddia edildi. İşte detaylar...

Beşiktaşta kadro dışı kalmıştı Fenerbahçe peşinde

Dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un takımın başına geçmesiyle bu sezon bambaşka bir çehreye kavuşan Fenerbahçe'de Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde alınan başarılı sonuçlar taraftarların da büyük takdirini kazandı.

Haberin Devamı

Saha içerisinin yanı sıra saha dışında da bir hayli aktif şekilde rol alan Jorge Jesus'un talepleri nedeniyle Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde savunmaya takviye yapması bekleniyor.

YERLİ STOPER GÜNDEMDE

Fenerbahçe'de bu bölgeye takviye için ise Türk bir ismin alınmasının daha doğru olacağı görüşü ortaya çıktı. Hali hazırda Sarı Lacivertli ekipte yabancı sorunu bulunmakta. Sezon başında transfer edilen ve sakatlığı nedeniyle de lisansı çıkartılmayan Bruma bile hala kadroya girip giremeyeceği belli değilken, hem teknik heyetin hem de yönetimin yerli futbolculara yönelmesi bekleniyor.

Beşiktaşta kadro dışı kalmıştı Fenerbahçe peşinde

SÜRPRİZ İDDİA

Fenerbahçe, Adana Demirspor forması giyen Samet Akaydin ve Sassuolo'da oynayan Kaan Ayhan dışında yeni bir ismi daha listesine ekledi. Takvim'de yer alan habere göre sarı-lacivertli ekip, eski Beşiktaşlı Serdar Saatçı'nın peşinde. 

Haberin Devamı

BRAGA'YA TRANSFER OLDU

Beşiktaş'ta sezon başı kamp çalışmalarında Valerien Ismael'le tartışma yaşayan Serdar Saatçı, sonrasında kadro dışı bırakılmıştı. Beşiktaş altyapısında gösterdiği başarı sonrası A Takıma yükselen Serdar Saatçı sonrasında Valerien Ismael ile yaşadığı problemler nedeniyle Portekiz ekibi Braga'ya transfer oldu.

OCAK AYINDA SON HAMLE

Portekiz ekibinde süre alamayan 19 yaşındaki futbolcu için çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, Ocak ayında son hamlesini yapacak.

TRANSFER PLANI

Yıldız oyuncuyu opsiyonlu olarak kiralamak isteyen Fenerbahçe, Braga'nın belirlediği bonservis bedeline göre hareket edecek. 1.5 milyon Euro piyasa değeri olan Serdar'ın kulübüyle olan sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor.

A TAKIM'DA GÖREV VERİLMİYOR

Serdar Saatçı, Braga B takımında forma giyiyor ve performansı henüz istenilen düzeyde olmadığı için A Takım'da görev verilmiyor.

Türkiye Milli Takımı alt yaş kategorilerinde 18 kez oynayan ve Süper Ligde 11 maçta forma giyen genç stoper, 1 gol atarken 1 de asiste imza attı.

 

Yazarlar