Beşiktaş Beşiktaş'ta Lucescu gerçeği ortaya çıktı! İşte reddetme sebebi

Beşiktaş'ta Lucescu gerçeği ortaya çıktı! İşte reddetme sebebi

08.01.2024 - 10:02 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile anlaştığını açıklamasının ardından hoca adayları arasında listenin ilk sıralarında yer alan Lucescu'yla ilgili gerçek ortaya çıktı.

Beşiktaşta Lucescu gerçeği ortaya çıktı İşte reddetme sebebi

Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası Beşiktaş, teknik direktörlük görevi için Fernando Santos'la anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlı ekibin gündemine Santos öncesinde Lucescu gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Beşiktaş ile Rumen hoca arasındaki görüşmenin detayları ortaya çıktı

BEŞİKTAŞ'TA SANTOS DÖNEMİ

Siyah-Beyazlı ekip, yeni hocası olarak Fernando Santos'u resmen duyurdu. Fernando Santos'un yardımcılıklarını; Joao Carlos Viana Cunha Costa, Paulo Jose Ramos Mendes, Justino Fernando, Ricardo Miguel Candido de Sousa Santos, Jorge Manuel Caetano do Rosario yapacakları belirtildi. Fernando Santos'un yardımcılıklarını; Joao Carlos Viana Cunha Costa, Paulo Jose Ramos Mendes, Justino Fernando, Ricardo Miguel Candido de Sousa Santos, Jorge Manuel Caetano do Rosario yapacakları belirtildi.

İŞTE LUCESCU GERÇEĞİ!

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş, Mircea Lucescu'ya 6 aylık sözleşme teklif etti ve duruma göre sezon sonunda yeni sözleşme görüşmesi yapılacağını söyledi. Tecrübeli teknik adam bu teklifi kabul etmedi. Görüşmede para konuşulmadı.

Haberin Devamı

Yazarlar