Beşiktaş Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'dan rotasyon kararı!

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'dan rotasyon kararı!

29.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın teknik patronu Rıza Çalımbay, Avrupa Konferans Ligi’nde gruptan çıkma şanslarının bulunmaması nedeniyle Belçika ekibiyle yapacakları maçta bazı as oyuncuları dinlendirirken, yedek ve genç isimlere ilk 11’de göreve verecek.

Beşiktaşta Rıza Çalımbaydan rotasyon kararı

Başakşehir’in ardından Samsunspor’u mağlup etmeyi başaran Beşiktaş yarın Club Brugge’ü ağırlayacak. Son maçta Bodo Glimt’e yenilerek UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde gruptan çıkma şansını matematiksel olarak da kaybeden siyah-beyazlı takım, liderlik koltuğunda oturan Club Brugge karşısında prestij mücadelesi verecek.

Haberin Devamı

YILDIZLAR DİNLENDİRİLECEK

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Belçika ekibiyle oynayacakları maçta rotasyona giderek Aboubakar, Cenk ve Gedson’u dinlendirmeyi planlıyor. Umut Meraş, Ante Rebic, Semih ve Demir Ege’yi ilk 11’de sahaya sürmeyi düşünen deneyimli hoca, Necip’in cezalı olması nedeniyle stoperde sıkıntı yaşıyor. Bailly ve Amartey’in sakatlıkları yüzünden Colley’in yanında genç stoper Aytuğ Batur Kömeç’in görev yapması bekleniyor.

Kartal’da sakatlar listesine Rosier ve Masuaku da eklendi. Rosier’in sol topuk yağ yastığında kanama ve yırtık, Masuaku’nun uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem belirlendiği açıklandı. Brugge maçında forma giyemeyecek olan deneyimli oyuncuların, Ankaragücü karşılaşmasına yetişmelerinin de zor olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı