Beşiktaş Beşiktaş'ta rota yeniden William Carvalho! 2 senelik sözleşme teklifi

Beşiktaş'ta rota yeniden William Carvalho! 2 senelik sözleşme teklifi

23.03.2024 - 19:35 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlıların, ara transfer döneminde de gündemine gelen William Carvalho'ya sunduğu sözleşme teklifi ortaya çıktı.

Beşiktaşta rota yeniden William Carvalho 2 senelik sözleşme teklifi

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta idareciler gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Portekizli teknik direktörün raporu doğrultusunda hareket eden siyah-beyazlıların, devre arasında da gündemine aldığı William Carvalho için yeniden harekete geçtiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın William Carvalho için sunduğu sözleşme teklifinin ayrıntıları belli oldu. Sabah'ın İspanyol basınına dayandırdığı habere göre; Real Betis'te mutsuz olan William Carvalho'nun takımdan ayrılmaya hazırlandığı aktarıldı.

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Real Betis ile görüştüğü ancak İspanyol ekibinin bu teklifi kabul etmediği belirtildi. Real Betis'in William Carvalho'yu gelecek sezon kadroda düşünmediği aktarıldı.

31 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılmasına izin verileceği belirtildi. Beşiktaş'ın William Carvalho için sözleşme teklifinde bulunduğu kaydedildi. Siyah-beyazlıların, Portekizli orta sahaya senelik 2 milyon eurodan 2 yıllık kontrat önerisi sunduğu belirtildi.

Haberin Devamı

William Carvalho bu sezon Real Betis'te 24 karşılaşmada forma şansı buldu. Portekizli orta saha bu müsabakalarda 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

William Carvalho'nun Real Betis ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Portekizli orta sahanın güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Sporting Lizbon altyapısında yetişen William Carvalho daha sonra CD Fatima ve Cercle Brugge'de kiralık olarak oynadı. Real Betis, 2018-2019 sezonu başında 18 milyon 500 bin euro karşılığında tecrübeli orta sahayı renklerine bağladı.

William Carvalho, Portekiz Milli Takımı'nda 80 karşılaşmada süre aldı. 31 yaşındaki orta saha bu mücadelelerde 5 gol sevinci yaşadı.