Beşiktaş Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy tepkisi dinmiyor! Feyyaz Uçar: Arda Güler'e yapamazlardı

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy tepkisi dinmiyor! Feyyaz Uçar: Arda Güler'e yapamazlardı

22.03.2024 - 15:03 | Son Güncellenme:

Semih Kılıçsoy'un A Milli Futbol Takımı kadrosundan çıkarılıp Ümit Milli Takım aday kadrosuna dahil edilmesine Beşiktaş Kulübü tepkili. Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar'dan bugün de sert açıklama geldi.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy tepkisi dinmiyor Feyyaz Uçar: Arda Gülere yapamazlardı

Göz kamaştıran performansı sonrası A Milli Takım'dan ilk kez davet alan Semih Kılıçsoy, sürpriz bir kararla aday kadrodan çıkarıldı. 18 yaşındaki santrfor, Ümit Milli Takım aday kadrosuna dahil edildi. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar alınan bu karara bugün de tepki gösterdi.

Haberin Devamı

NTV'ye konuşan Feyyaz Uçar, "Semih Kılıçsoy, ağlamaklı bir halde beni aradı. 'Hocam üç gündür buradayım. Hiçbir teknik, taktik idmana alınmadım. Beni buradan alır mısınız?' diyor. Ne kadar acı bir şey! Bir yönetici için bunu duymaktan daha acı bir şey var mı? 'Hocam çok mutsuzum, beni alabiliyorsanız alın' dedi. 'Oğlum, orası milli takım, oradan alınmak gibi bir şey olmaz' dedim.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy tepkisi dinmiyor Feyyaz Uçar: Arda Gülere yapamazlardı

'ÇOK MUTSUZ OLDUĞUNU SÖYLEDİ'

Çok mutsuz olduğunu söyledi çocuk. Bizim derdimiz, oyuncumuza yapılan kötü tavır. Yoksa milli takım tamamen Beşiktaş'tan oluşsun demiyoruz. Hak eden oynasın diyoruz. Karşı tarafta değişen bir şey yok. Bu şekildeki bir tavrı, Arda Güler'e ya da başka bir oyuncuya yapamazlardı.

'AHMETCAN'A DA HAKSIZLIK YAPILDI'

Haberin Devamı

Ümit Milli Takım'ın önemli bir maçı olduğu söyleniyor. Ümit Milli için yaşı tutan birkaç tane oyuncumuz daha var, o zaman onlar niye gitmedi? Bir tek Ahmetcan Kaplan ve Semih gitti. Ben hafta sonu Ajax maçını izlemeye gittim, sahanın en iyisiydi Ahmetcan. Sadece Semih'e değil, o çocuğa yapılan da bir haksızlık var."

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy tepkisi dinmiyor Feyyaz Uçar: Arda Gülere yapamazlardı

'KONUŞTUKÇA BATIYORLAR'

Beşiktaş'ın maçına gelen ciddi bir kitle var, birçoğu Semih'i izlemeye geliyor. Konuştukça batıyorlar, sussunlar bari. En önemlisi bizim çocuğumuzun üzülmesi. Üzerine düşünülmemiş bile, 'İşte onları da alt takıma yollarız, oynarlar' şeklinde alınmış bir karar. Bunu bize daha net açıklamaları gerekirdi. Açıklamalar, yapılan şeyden daha kötü ve daha berbat. Semih'e bu hareketi layık görenler, yaptıkları şeyden utanacaklar!

 

 

Yazarlar