Beşiktaş Beşiktaş'ta Şenol Güneş derbi öncesi yıldız oyuncuyla 10 dakika görüştü

Beşiktaş'ta Şenol Güneş derbi öncesi yıldız oyuncuyla 10 dakika görüştü

31.10.2022 - 12:08 | Son Güncellenme:

Ümraniyespor'u 5-2 yenerek Galatasaray derbisi öncesi moral kazanan Beşiktaş, dev karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Şenol Güneş yıldız oyuncuyla 10 dakika özel olarak görüştü.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında Ümraniyespor'la karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar, ikinci Şenol Güneş dönemindeki ilk maçında rakibine gol yağdırdı: 5-2. Ev sahibi takımı galibiyete götüren golleri Cenk Tosun (2), Wout Weghorst (2) ve Tayyip Talha Sanuç kaydetti. Ümraniyespor'da Del Valle ve Avounou fileleri havalandırdı. Beşiktaş bu galibiyetin ardından 5 Kasım Cumartesi günü Türk Telekom Stadı'nda oynanacak Galatasaray derbisi öncesi moral depoladı. 

Haberin Devamı

DERBİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Siyah-beyazlı takım ara vermeden Galatasaray derbisinin hazırlıklarına başladı. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenman öncesi futbolcular ve teknik heyet basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Beşiktaşta Şenol Güneş derbi öncesi yıldız oyuncuyla 10 dakika görüştü

GÜNEŞ, ROSIER'LE 10 DAKİKA GÖRÜŞTÜ

Ümraniyespor maçında forma giyen oyuncular salonda rejenerasyon antrenmanı yaptı. Teknik direktör Şenol Güneş dün ilk yarının sonunda oyundan aldığı Valentine Rosier ile yakından ilgilendi. Fransız sağ bek ile yaklaşık 10 dakika görüşen deneyimli teknik adam, istediklerini anlattı. Güneş dün basın toplantısında yıldız futbolcuyu oyundan almasının nedeni olarak yorgunluğunu göstermişti.

Öte yandan Beşiktaş, 2022 Dünya Kupası nedeniyle lige verilecek arada kamp çalışmaları için Antalya'ya gidecek.

Haberin Devamı

 

Yazarlar