Beşiktaş Beşiktaş'ta sıcak gelişme! Sergen Yalçın'la anlaşma sağlandı

Beşiktaş'ta sıcak gelişme! Sergen Yalçın'la anlaşma sağlandı

04.11.2023 - 11:26 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de üst üste alınan kötü sonuçlar sonrasında Şenol Güneş istifa etti ve yönetim seçim kararı aldı. Burak Yılmaz ile yola devam siyah beyazlılarda ortaya çıkan yeni başkan adayı Sergen Yalçın ile anlaştı.

Beşiktaşta sıcak gelişme Sergen Yalçınla anlaşma sağlandı

Beşiktaş'ta olağanüstü seçime günler kala adaylar netlik kazanmaya başladı. Siyah-beyazlılarla 2020-2021 sezonunda çifte kupa zaferi yaşayan Sergen Yalçın'la anlaşma sağlandı.

Haberin Devamı

SEÇİM ÖNE ALINDI

Beşiktaş'ta Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı tarihi öne alındı. Yapılan açıklamada; "Kulübümüzün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın gerçekleştirilme tarihleri, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda görülen lüzum üzerine öne çekilmiştir. Bu doğrultuda; Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, 25 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecektir. 25 Kasım Cumartesi günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 2 Aralık Cumartesi günü yapılacaktır. Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 26 Kasım Pazar günü yapılacaktır. 26 Kasım Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecektir. Kongre Üyelerimizin ve kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız." denildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta sıcak gelişme Sergen Yalçınla anlaşma sağlandı

ÇEBİ'DEN ADAYLIK KARARI

Beşiktaş’ta seçime bir aylık süre kaldı. Camia, kongre ile yatıp kalkıyor. Olağanüstü seçim öncesi Ahmet Nur Çebi, kararını resmen açıklamadı. Başkan kendi deyimi ile devam etmesi için büyük talep alıyor. Ancak ailesinin olaya dahil edilmesini kırmızı çizgi olarak gördüğü için buraya kadar diyecek.

Buna rağmen Beşiktaş Yönetimi içinde dillendirilen iddia çok ses getirecek türden. Çebi, son anda ‘devam’ diyecek. Bu bağlamda Divan Kurulu yönetiminde yer alan Fethi Hinginar 2. Başkan olacak. Genel Sekreter ise Levent Çifter. Bu iki isim kongre üyeleri içinde ayrı yerleri olan kişiler.

Beşiktaşta sıcak gelişme Sergen Yalçınla anlaşma sağlandı

SERGEN YALÇIN'LA ANLAŞMA TAMAM

Kocadağ, mevcut yönetimden ekibine hiç kimseyi dahil etmeyecek. Genç isimler ile yola çıkıp yeni yönetim tarzı getirecek. Genç başkan adayının hocası belli: Sergen Yalçın. Futbolun başına eski oyunculardan kurulu bir yönetici ve komite getirmeyi planlıyor.

BEŞİKTAŞ'LA ÇİFTE KUPA ZAFERİ YAŞADI

Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, 2020-2021 sezonunu çifte kupayla tamamlamıştı. Siyah-beyazlılar, ezeli rakibi Galatasaray ile ligin son haftalarında kıyasıya şampiyonluk yarışına girmişti. İki takım son haftaya aynı puanda girmişti. Beşiktaş, İzmir'de Göztepe'yi 2-1 mağlup etmiş Galatasaray ise sahasında Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup etmişti. Beşiktaş, Galatasaray'ın 1 gol önünde averajla şampiyonluğa ulaşan taraf olmuştu.

Haberin Devamı

İzmir'de şampiyonluk sevinci yaşayan Beşiktaş, aynı statta bu kez Antalyaspor'u kupa finalinde mağlup ederek Sergen Yalçın'la çifte kupayı müzesine götürmüştü.

Beşiktaşta sıcak gelişme Sergen Yalçınla anlaşma sağlandı

AHMET NUR ÇEBİ'YE GÖNDERMEDE BULUNDU

Sergen Yalçın, TV100'de katıldığı programda Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye göndermede bulunmuştu. Sergen Yalçın, "Beraberiz, devam ederiz' demekle olmuyor o işler. Başkan şampiyon olmadan önce nisan ayında da söylemişti. 'Anlaşalım, yeni sezon kontratı yapalım' demişti ama sonra kimse kontrat yapmadı. Çünkü şampiyonluk belirsizdi. Olmazsak paketleriz, olursak bakarız." ifadelerini kullanmıştı.

Yazarlar