Beşiktaş Beşiktaş'ta sürpriz karar! Ezeli rakibe transfer oluyor

Beşiktaş'ta sürpriz karar! Ezeli rakibe transfer oluyor

16.03.2024 - 12:01 | Son Güncellenme:

Devre arasında kadrosuna takviyeler yapan siyah beyazlılar, sezon sonu için de çalışmalarını sürdürürken, flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Beşiktaşta sürpriz karar Ezeli rakibe transfer oluyor

Süper Lig'de inişli çıkışlı bir performans sergileyen Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Devre arasında kadrosuna takviyeler yapan siyah beyazlılar, sezon sonu için de çalışmalarını sürdürürken, flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Yıldız oyuncunun Trabzonspor'a önerildiği belirtildi.

Haberin Devamı

ERTUĞRUL DOĞAN'DAN TRANSFER SÖZLERİ

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, transfer çalışmalarına ilişkin "Hocamız göreve başladıktan sonra teknik kadronun içinde bulunan izleme ekibi, ben ve Abdullah Avcı ile bir toplantı yaptık. Transfer çalışmalarını kamp başlamadan önce bitirmek için çalışıyoruz. Çünkü birçok oyuncu ile görüşüldü. İsim üzerinden gitmeyelim. İmza aşamasında olan oyuncular da var. Şampiyonluğa giden yolun nasıl olduğunu iyi biliyoruz. Trabzonspor ekonomik anlamda ciddi işler yapılıyor. Yeni sponsorluk görüşmelerimiz var. Yakın zamanda gelir getirici bazı projelerimiz var. Bunları da açıklayacağız. İmza atan oyuncularımız da var. İmza atma aşamasında olan oyuncular da var. Herkesin tanıdığı, bildiği önemli oyuncularla görüşüyoruz. 23-24 yaş kategorisinde 2 oyuncu var. Önemli yol kat ettik. Thomas Meunier de olduğu gibi tecrübeli oyuncular da bakıyoruz. İnşallah en kısa zamanda bunları bitireceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta sürpriz karar Ezeli rakibe transfer oluyor

BORNA BARISIC GELİYOR!

Trabzonspor, Süper Lig'de yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Rangers ile sözleşmesi Haziran ayında sona erecek olan Hırvat sol bek Borna Barisic ile prensip anlaşmasına varan bordo-mavililer, orta saha ve forvet transferinde de sona yaklaştı.

Beşiktaşta sürpriz karar Ezeli rakibe transfer oluyor

CENK TOSUN SÜRPRİZİ

Kartal'ın sözleşmesini uzatma görüşmelerinden sonuç alamadığı Cenk Tosun'un ezeli rakibİ Trabzonspor'a önerildiği ileri sürüldü. Haber61'de yer alan haberde ; Cenk Tosun'un, menajerler aracılığıyla Trabzonspor'a önerildiği iddia edildi.

Haberde, Trabzonspor'un Cenk Tosun önerisine henüz olumlu ya da olumsuz bir dönüş yapmadığı ifade edilirken, 32 yaşındaki oyuncunun kariyerine Beşiktaş'ta devam etmemesine kesin gözüyle bakıldığı kaydedildi.

Beşiktaşta sürpriz karar Ezeli rakibe transfer oluyor

BEŞİKTAŞ HENÜZ GÖRÜŞMELERE BAŞLAMADI

Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cenk Tosun'la görüşmeler henüz başlamadı. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, İstanbulspor ile oynanan karşılaşmanın ardından "Hem Cenk Tosun hem Salih Uçan'la Galatasaray maçından sonra oturacağız ve karşılıklı görüşmeleri sıklaştıracağız. İnşallah bir sonuca ulaşacağız." açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

37 MAÇTA FORMA GİYDİ

Cenk Tosun, bu sezon Beşiktaş formasıyla 37 maçta sahaya çıkarken 10 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. Milli futbolcu Beşiktaş formasıyla 3 Süper Lig şampiyonluğu ve 1 kez Türkiye Kupası kazanmıştı.

Beşiktaşta sürpriz karar Ezeli rakibe transfer oluyor