Beşiktaş Beşiktaş'ta taraftarlardan Valerien Ismael'e tepki! Sergen Yalçın tezahüratları

Beşiktaş'ta taraftarlardan Valerien Ismael'e tepki! Sergen Yalçın tezahüratları

24.10.2022 - 21:47 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında Beşiktaş, Hatayspor'la karşı karşıya geldi. Kritik müsabakada takımlarını yalnız bırakmayan Beşiktaş taraftarları Valerien Ismael'e tepki gösterdi. Beşiktaş'ta Wout Weghorst, Spor Toto Süper Lig'de bu sezonun en erken golünü kaydetti. Siyah-beyazlı tribünler Sergen Yalçın tezahüratlarında bulundu.

Beşiktaşta taraftarlardan Valerien Ismaele tepki Sergen Yalçın tezahüratları

Hatayspor, Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında Beşiktaş'ı konuk etti. Heyecan dolu karşılaşma Yeni Hatay Stadyumu'nda oynandı. Beşiktaş'ta Wout Weghorst'un attığı gol dikkat çekerken, siyah-beyazlı taraftarlar Valerien Ismael'e tepki gösterdi. Beşiktaş taraftarları Sergen Yalçın tezahüratlarında bulundu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta hafta içinde sakatlanan Wout Weghorst, Hatayspor müsabakasının kadrosuna son dakikada dahil edilmişti. Hollandalı futbolcu, Valerien Ismael ve sağlık heyetiyle görüştükten sonra ilk 11'de yerini aldı. Beşiktaş'ta Hatayspor müsabakası 11'inde Ersin Destanoğlu, Rosier, Tayyip Talha Sanuç, Montero, Masuaku, Salih Uçan, Josef, Dele, N'Koudou, Muleka ve Weghorst yer aldı.

31'İNCİ SANİYEDE TOP AĞLARDA

Beşiktaş maça inanılmaz bir baskıyla başladı. Salih Uçan'ın derinlemesine pasında Jackson Muleka topla buluştu. Jackson Muleka rakibinden sıyrıldıktan sonra savunma arasında boş kalan Wout Weghorst'a pasını aktardı. Wout Weghorst topu kontrol ettikten sonra sağ ayağıyla sol üst köşeye düzgün bir vuruş yaptı. Beşiktaş, Hatayspor deplasmanında 31'inci saniyede 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Hatayspor ile müsabakada 31'inci saniyede fileleri havalandıran Wout Weghorst, Süper Lig'de bir ilke imza attı. Opta'nın verilerine göre; Hatayspor filelerini havalandıran Wout Weghorst, bu sezon Süper Lig'deki en erken golü attı.

Beşiktaşta taraftarlardan Valerien Ismaele tepki Sergen Yalçın tezahüratları

PENALTI BEKLENTİSİ

Zorlu müsabakanın 10'uncu dakikasında Beşiktaş'ta Georges Kevin N'Koudou rakip ceza sahasında topla buluştuktan sonra yerde kaldı. Kamil Ahmet Çörekçi'nin müdahalesinin topa olduğunu belirten Kadir Sağlam korner kararı verdi. Beşiktaşlı oyuncuların itirazlarına rağmen VAR'dan herhangi bir izleme tavsiyesi gelmedi oyun kaldığı yerden devam etti.

PENALTI KARARI VAR'DAN DÖNDÜ

Kritik mücadelenin 11'inci dakikasında Beşiktaş'ta Salih Uçan'ın pasına hareketlenen Wout Weghorst ceza sahası içerisinde rakibiyle girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi Kadir Sağlam penaltı noktasını işaret etti. Pozisyon VAR'da incelendikten sonra Salih Uçan'ın ofsaytta olduğu tespit edildi ve penaltı kararı iptal edildi.

DÜDÜKTEN SONRA TOP AĞLARDA

Heyecan dolu karşılaşmanın 29'uncu dakikasında Beşiktaş'ta kazanılan serbest vuruşta topun başına Arthur Masuaku geçti. Arthur Masuaku'nun ortasında Wout Weghorst sağ çaprazda topla buluştu. Bu sırada Kadir Sağlam topsuz alanda Hatayspor lehine bir faul tespit etti. Wout Weghorst'un şutunda meşin yuvarlak düdükten sonra ağlarla buluştu.

Haberin Devamı

Beşiktaşta taraftarlardan Valerien Ismaele tepki Sergen Yalçın tezahüratları

EL KAABI KARŞI KARŞIYA AUTA VURDU

Zorlu mücadelenin 34'üncü dakikasında Hatayspor'un kullandığı taç atışı sonrası Arthur Masuaku'den seken top bir anda Saba Lobjanidze'nin önünde kaldı. Gürcü futbolcu arka direkte boş pozisyondaki Ayoub El Kaabi'ye pasını aktardı. Ayoub El Kaabi tek vuruşla fileleri havalandırmak istedi ancak şutunda meşin yuvarlak farklı bir şekilde üstten auta gitti.

DEMİREL, SAĞLAM'LA KONUŞTU

Müsabakanın ilk yarısının bitmesinin ardından futbolcular soyunma odası tüneline yöneldi. Karşılaşmanın hakemi Kadir Sağlam tünele yürürken Volkan Demirel hakemin yanına doğru gitti. Volkan Demirel ve Kadir Sağlam'ın konuşması beIN Sports kameralarına yansıdı.

Beşiktaşta taraftarlardan Valerien Ismaele tepki Sergen Yalçın tezahüratları

MULEKA YERİNE REDMOND

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael ikinci yarıya hamleyle başladı. Siyah-beyazlılarda Wout Weghorst'un golünde pası veren Jackson Muleka kenara geldi. Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Nathan Redmond ikinci yarıyla birlikte kalan sürede görev aldı.

Haberin Devamı

ZE LUIS FİLELERİ HAVALANDIRDI

Kritik karşılaşmanın 52'nci dakikasında Hatayspor kontra atakla rakip kaleye hızlı geldi. Kamil Ahmet Çörekçi'nin ortasında arka direkte Ze Luis topa iyi yükseldi. Ze Luis'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Hatayspor'da bu sezon ilk kez bir maça 11'de başlayan Ze Luis yeni takımında ilk kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Bu golle birlikte skor 1-1 oldu.

Opta'nın verilerine göre; Kasım 2020'den (Lokomotiv Moskova formasıyla) bu yana ilk golünü Beşiktaş'a atan Ze Luis, bu sezon Süper Lig'de Hatayspor adına kafa golü kaydeden ilk oyuncu oldu.

Beşiktaşta taraftarlardan Valerien Ismaele tepki Sergen Yalçın tezahüratları

ISMAEL'DEN İKİ HAMLE BİRDEN

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael beraberlik golünden sonra iki değişikliğe birden imza attı. Siyah-beyazlılarda Dele Alli ve Salih Uçan kenara gelen isimler oldu. Beşiktaş'ta kalan sürede Cenk Tosun ve Gedson Fernandes görev aldı.

Beşiktaşta taraftarlardan Valerien Ismaele tepki Sergen Yalçın tezahüratları

TRİBÜNLERDEN TEPKİ

Beşiktaş tribünleri 78'inci dakikada Valerien Ismael'e tepki gösterdi. Hatayspor maçında takımlarını yalnız bırakmayan siyah-beyazlı taraftarlar, "Ne zaman şampiyonluk diye bağırsak, kursağımızda kalıyor. Söylesene bize hoca, takım niye oynamıyor" tezahüratında bulundu.

Haberin Devamı

İSTİFA ÇAĞRISI

Beşiktaş'ta Valerien Ismael maçın son anlarında Josef de Souza ve Masuaku'yu kenara aldı. Kalan sürede Tayfur Bingöl ve Umut Meraş görev aldı. Bu değişiklikler sonrası konuk takım taraftarları "Ismael istifa" ve "Sergen Yalçın" tezahüratlarında bulundu.

KAAN KANAK GALİBİYETİ GETİRDİ

Zorlu müsabakanın 80'inci dakikasında oyuna giren Kaan Kanak, 90'ıncı dakikada Beşiktaş filelerini havalandıran isim oldu. Kaan Kanak'ın 90'ıncı dakikada attığı gol maçın sonucunu belirledi. Hatayspor rakibini 2-1'lik skorla mağlup etti.