Beşiktaş Beşiktaş'ta ters köşe! Şenol Güneş beklenirken, sürpriz isim

Beşiktaş'ta ters köşe! Şenol Güneş beklenirken, sürpriz isim

16.03.2022 - 22:44 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta derbi mağlubiyeti sonrası yönetim kurulu toplantısında ayrılıklar da gündeme geldi. UEFA Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de alınan kötü sonuçlar sonrası Sergen Yalçın'la yollarını ayıran Beşiktaş'ta Önder Karaveli'yle birlikte Türkiye Kupası'na da veda edildi. Ligde sezon sonunu en iyi yerde tamamlamak isteyen siyah-beyazlılarda, idareciler gelecek sezon için çalışmalarına başladı. Şenol Güneş iddialarının gündeme geldiği bu süreçte Beşiktaş kurmaylarının bir ters köşeye imza atabileceği öğrenildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Beşiktaşta ters köşe Şenol Güneş beklenirken, sürpriz isim

Sergen Yalçın'la yollarını ayırdıktan sonra göreve geçici olarak Önder Karaveli'yi getiren Beşiktaş'ta idareciler gelecek sezon için çalışmalarına hız verdi. Süper Lig'in bitimine sayılı haftalar kala, siyah-beyazlılarla ilgili Şenol Güneş ismi gündeme gelmişti. Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi ve yönetiminin bu iddialar sonrasında bir sürprize imza atabileceği kaydedildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

1.73 puan ortalaması yakaladı

Beşiktaş'ta sürpriz bir şekilde göreve getirilen Önder Karaveli, A takımın başında 11 mücadelede şans buldu. 47 yaşındaki çalıştırıcı döneminde siyah-beyazlılar 11 müsabakaya çıktı. Beşiktaş bu süreçte 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Önder Karaveli yönetimindeki Kara Kartal, 1.73 puan ortalaması yakaladı.

Beşiktaşta ters köşe Şenol Güneş beklenirken, sürpriz isim

Şenol Güneş iddiaları gündeme geldi

Siyah-beyazlılarda gelecek sezon için adı anılan isimler arasında ilk sırada yer alan Şenol Güneş'in bazı kulüplerden teklifler aldığı ve bunları kabul etmediği öğrenilmişti. Tecrübeli teknik adamın, sezon sonuna kadar bekleme konusunda ısrarcı olduğu kaydedilmişti.

Beşiktaşta ters köşe Şenol Güneş beklenirken, sürpriz isim

Leonardo Jardim sesleri

Hazar Büyüka'nın haberine göre; Beşiktaş'ta idareciler gelecek sezon için Leonardo Jardim ile anlaşma sağlayabilir. Şubat ayında Al Hilal'den ayrılan 47 yaşındaki çalıştırıcı şu anda boşta bulunuyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşta ters köşe Şenol Güneş beklenirken, sürpriz isim

Portekizli teknik direktör kariyerinde daha ömnce Camacha, Chaves, Beira-Mar, Braga, Olympiakos, Sporting Lizbon, Monaco ve Al Hilal'i çalıştırdı. 47 yaşındaki teknik adam kariyeri boyunca Beşiktaş'a 4 kez rakip oldu. Leonardo Jardim'in öğrencileri bu süreçte 1'er galibiyet ve beraberlik elde etti. Portekizli'nin talebeleri 2 maçta Beşiktaş karşısında sahadan puansız ayrıldı.

Soru Cevap: Necip Uysal

Yazarlar